Стилът на звездите

Звездите – фенове на разкриващата прозрачна рокля

прозрачна рокля

Звездите обичат да показват блясъка си по възможно най-запомнящия се и екстравагантен начин. Как обаче да покажеш добър вкус в нещо прозрачно с множество кристали, пайети и брокат, без да изглеждаш кичозно, а още повече – вулгарно? Някои от тях успяват да се справят с тази сложна задача умело. Други, обаче, е трябвало да помислят малко повече над това какво обличат. Разгледайте визиите на известните звезди, които не се срамуват да покажат физическите си дадености в прозрачна рокля на официални събития.

Прозрачна рокля – звездата на червения килим

прозрачна рокля

Мерилин Монро в Белия дом през 1962 г.
Първата, която носи прозрачната рокля? Мерилин Монро! Тя е известна с носенето на рокли, които те карат да се чудиш, “виждам ли нещо, което не трябва да виждам?”. Тя е носила подобни рокли няколко пъти, най-вече в “Някои го предпочитат горещо” и когато пее “Happy Birthday” на президента Кенеди през 1962 г.

прозрачна рокля

Роклята на Роузи Макгоуан не е иконична толкова заради изработката й, а заради дързостта и вулгарността си. Прозрачната рокля е носена на MTV Video Music Awards през 1998 г. и стартира един безкраен тренд на “голи” рокли на червения килим.

прозрачна рокля

През 2001 година на наградите “Грами” Тони Бракстън носи рокля, която ще остане в историята на модата и то не с добро. Наградената певица е облечена в бяла рокля с изключително дълбоко изрязани цепки или, ние бихме казали, с липсващи страни.

прозрачна рокля

Риана не се срамува да покаже малко повече плът, отколкото е прието за етично. Виждали сме я в много провокативни визии, но този неин тоалет  ще остане в историята на едни от най-запомнящите се на певицата. Тя е в рокля на Tom Ford на amfAR Inspiration Dinner в Лос Анджелис през 2014 г. 

прозрачна рокля

Музикалните видео награди на MTV са мястото, където повечето звезди избират максимално да се разголят. Амбър Роуз тук е избрала оскъден тоалет с максимален брой кристали, който напомня много на роклята на Роузи Макгоуан.

прозрачна рокля

Риана вече коронясана като “Модна икона” на CFDA с поредната прозрачна рокля, този път, създадена специално за нея от Адам Селман. На нея са инкрустирани над 230,000 кристала.

прозрачна-рокля

Иги Азелия се появи на червения килим на MTV Music Awards с рокля в телесен цвят, орнаментирана на правилните места с източен символ.
прозрачна-рокля

Джейда Пинкет – Смит се появи в тази възхитителна прозрачна рокля от Zuhair Murad на премиерата на филма “Concussion” с участието на съпруга й Уил Смит.

Още звезди в прозрачни дизайнерски рокли
прозрачна-рокля

прозрачна-рокля

прозрачна-рокля

прозрачна-рокля

прозрачна-рокля

прозрачна-рокля

прозрачна-рокля

прозрачна-рокля

прозрачна-рокля

Inline
Inline