bohemska svatba v gradina

Бохемска сватба в градина сред естествената природна красота и пищната зелена гора като натурален фон. Използването на цялата органична прелест и вливането на малко свободен дух и романтизъм, създават едно сватбено вдъхновение, което трябва да се види.

Бохемска сватба в градината сред зелените треви

bohemska svatba v gradina

В тази бохемска сватба в градина облеклото на младоженците е от леки и естествени материи. Булката изглежда като боса самодива с венец от свежи цветя в зелената градина. Роклята е с кроп топ и нежна дантела върху леко падналите ръкави. Липсват бижута, сложна прическа и воал. Най-пищното допълнение към визията й е само булчинския букет от алени, розови и кремави рози и зелени клони. Всичко в обстановката около двамата влюбени е едновременно празнично и непринудено, с летящи пеперуди и меки слънчеви лъчи.

Сватбена украса в бохемски стил

bohemska svatba v gradina

Триетажната сватбена торта включва невероятна украса – антична малка златна клетка с алено цвете в нея и двe симпатични златни птички, кацнали свободно отстрани. Зелената клонка, поставена върху разкошният десерт, символизира природната красота и е в унисон с цялостната концепция на сватбата в градината. Елементите от флората и фауната са представени от двойка влюбени пернати и вечнозелен здрав стрък растителност. Висящите рамки и прибавените цветове се вливат чрез ароматните аранжировки в ъглите и създават перфектната компания за десерта на сладкото любовно пиршество, като добавят завършеност на сцената сред градинския пейзаж.

bohemska svatba

Менютата са индивидуално ръчно изработени от антични огледални подноси, а черно-белите салфетки на райе под тях са чудесен фон.

bohemska svatba

Малките коктейлни бъркалки също имат на върха си кокетни малки огледални овали. Огледална е и повърхността на подноса, върху който са поставени и се отразяват вълшебно цветовете на чашите и небето над тях.

bohemska svatba

Мини барът с напитките и мароканските чаши е под формата на античен кон в градината.

bohemska svatba

Дантелата, която присъства като елемент от булчинската рокля, може да се види и под формата на ръчно изплетена покривка, с която е декорирана и трапезата. Розите, горските цветя и зелените клонки отново присъстват и тук, като са увити дори и върху металните столове.

bohemska svatba

bohemska svatba

bohemska svatba

bohemska svatba

bohemska svatba

bohemska svatba

bohemska svatba