Сватби

Маникюр за сватба

маникюр за сватба

Изборът на подходящ маникюр за сватба е сложен, имайки предвид факта, че вероятно погледите на много хора ще бъдат насочени към ръцете ви. Причината за това ще бъде блестящата сватбена халка на безименния ви пръст, както и булчинския букет, който ще държите. Но все пак, в този специален ден, цялостната ви визия трябва да бъде изпипана до последния детайл – от главата до петите, защото всеки един от тях ще остане запечатан на лента.

Маникюр за сватба

маникюр за сватба

За да изберете подходящият нюанс за своя сватбен маникюр, може да тествате няколко тона преди да вземете категорично решение, защото всеки тен на кожата представя нещата по различен начин. Снабдете се с две шишенца от основния цвят – едното за салона, а другото – за да сте подготвена за спешни случаи по време на медения месец, например. Преди това, разбира се, изберете цялостната декорация, която ще поставите върху ноктите си в сватбения ден. Случаят позволява малко повече допълнения, защото все пак това не е всекидневен маникюр – това е празничен такъв и трябва да личи, че е специален маникюр за сватба.

Съвети за перфектен сватбен маникюр

маникюр за сватба

Не си правете маникюр с гел предварително. Един-два дни преди сватбата е по-добре, но повече не е препоръчително. Погрижете се за дължината на ноктите и ако предпочитате да са дълги, то отделете нужното време и грижи, за да израснат. Това не винаги е задължително, защото може да използвате алтернатива на това с ноктопластика или изкуствени нокти.

маникюр за сватба

Не забравяйте да нанесете хидратиращ крем, за да бъдат ръцете ви меки и приятни на допир. Разнообразието от дизайн за впечатляващ маникюр за сватба е огромно. В галерията по-долу сме подбрали именно такива предложения, но ако предпочитате по-семплите варианти, винаги може да заложите на класическия френски маникюр.

маникюр за сватба

маникюр за сватба

маникюр за сватба

маникюр за сватба

маникюр-за-сватба