идеи за сватбена украса

Предлагаме ви някои идеи за сватбена украса върху масите, на които ще вдигнете наздравица с пожелания за щастлив семеен живот и вълнуващо бъдеще на новото семейство. Създайте празнична и красива обстановка и атмосфера, изпълнена с внимание и любов. Отпразнувайте с най-близките си своя дълго чакан сватбен ден и споделете с тях всички приятни емоции, които той ви е донесъл.

Идеи за сватбена украса

идеи за сватбена украса

Разнообразието от оригинални и интересни идеи за сватбена украса е толкова голямо, колкото и самите декорации. Аранжирането на декора е подвластно на тематиката, която сте избрали за своето сватбено тържество. Също така, сезонът, през който се състои церемонията също трябва да се вземе под внимание, когато се прави организацията. С температурите навън ще трябва да се съобрази локацията на събитието, като и сватбената рокля. Цветята, които ще бъдат на почетно място в декорацията на обстановката и сватбения букет на булката също зависят от сезона. През зимата, разбира се, изборът е по-малък, но няма проблем да се внесат от чужбина желаните от вас видове, за което ще помогнат в цветарския магазин. Единствено т.нар. булчински букет брошка, за който писахме преди време, не се съобразява с времето и сезоните.

Декорация върху масите

идеи за сватбена украса с цветя

Добре би било, ако цветята върху масите и в булчинския букет са еднакви. Освен това, в зависимост от темата на сватбата, може да добавите и други аксесоари в декорацията. Прибори, салфетки, чаши, вази, табелки с номера на масата – важно е всичко да бъде в тон с украсата. Ако сватбата е лятна и празненството е на открито, покривките дори не са задължителни.

идеи сватбена украса свещи

Свещите придават особен чар и интимност на обстановката. Сложете малки чаени свещи върху масите. Поставени в ниски декоративни свещници, те изглеждат чудесно върху масите и правят нуждата от всякаква друга декорация излишна. Разгледайте галерията с интересни предложения и идеи за сватбена украса и открийте своето вдъхновение, за да създадете най-красивата декорация за своето празненство.

Сватбена украса от свежи цветя върху масата

идеи за сватбена украса върху масата

Рози, кристални чаши и рисуван порцелан за изискана сватбена украса

идеи сватбена украса на масата

Идея за сватбена украса върху градинска маса

идеи сватбена украса цветя декорация

Бели цветя и свещи в украсата за сватбата

идеи сватбена украса цветя свещи

идеи сватбена украса цветя прибори

идеи сватбена украса декорация маса

идеи сватбена украса цветя прибори

идеи сватбена украса маса цветя

идеи сватбена украса маса цветя свещи

идеи сватбена украса цветя декорация

идеи сватбена украса маса декорация

идеи сватбена украса декорация маса

идеи сватбена украса цветя

идеи сватбена украса свещи цветя

идеи сватбена украса маса декорация

идеи сватбена украса маса фотоапарат