Сватби

Къса сватбена рокля за лятото

къса сватбена рокля

къса сватбена рокля

Изберете къса сватбена рокля за лятото, с която ще се чувствате комфортно в топлия сватбен ден, без да правите компромис с празничната си визия. Разбира се, също както при избора на всяка друга дреха, и в този случай трябва да съобразите модела с фигурата си. Ако сте слаба, може да си позволите обемни и бляскави модели, допълнени с многослойни текстури и детайли. Жените, които имат по-пухкави форми, могат да се възползват от моделите с щедри деколтета, които ще насочат вниманието в горната част на тялото им. Късите модели са препоръчителни за булки, които имат красиви крака, деликатна фигура и среден ръст. Също така са чудесен избор за дами, които имат енергичен и активен характер, които искат да се движат свободно през целия сватбен ден. На тези, които плануват сватба в ретро стил, тази дължина също ще допадне. Е, вие открихте ли себе си в някое от описанията? Чудесно ! Значи нашите предложения са точно за вас!

Основни модели за къса сватбена рокля

къса сватбена рокля декорация

Вероятно мислите, че късите сватбени рокли не предлагат разнообразие от модели и форми. Напротив, дизайните варират с дължини от дръзки мини опции до варианти леко под коляното, с вариации над и до коляното. Най-важното нещо е да отделите достатъчно време, за да изберете разумно точно коя ви пасва най-добре. Това ще ви даде възможност да изберете стил къса сватбена рокля, в която да се чувствате удобно. Ако сте бременна по време на сватбата, може да се спрете на императорски модел, който леко ще прикрие коремчето и ще фокусира вниманието на всички върху деколтето и краката ви. За дамите с пищен бюст и тънка талия са идеални моделите с бляскави поли с дължина малко под коляното.

Различни дължини къса сватбена рокля

къса сватбена рокля средна дължина

Дължина под коляното

Тази дължина придава шик и изисканост на сватбената рокля, като освен това й придават ретро излъчване от 50-те. Пристегнати талии и корсажи са най-срещаните характеристики на този модел дължина. Те са идеално решение за дамите с широка талия, които искат да създадат фигура на пясъчен часовник.

къса сватбена рокля мини

Мини къса сватбена рокля

Стигнахме до по-смелите минимални алтернативи на късата сватбена рокля. Ретро- стилът също е оставил своето влияние и тук. Булките с красиви стройни крака могат удобно да ги покажат в модел с плисета или тесен по тялото с красива декорация. Изберете класически или семпли бижута и аксесоари към роклята.

къса сватбена рокля воали

Къса сватбена рокля с плисета

Те придават момическо чаровно излъчване на булката, като улесняват свободата на движение. Те са най-подходящия начин да се чувствате удобно и да изглеждате омагьосващо в същото време.

къса сватбена рокля аксесоари

Аксесоари към късата сватбена рокля

Не забравяйте да изберете подходящите аксесоари, които да подхождат на късата сватбена рокля. Това може да бъде ярък, хващащ окото колан, който да разчупи монохромния вид на бялата рокля и да придаде контраст. Подобни отворени обувки или сандали в същия цвят са идеално решение. Ако сложите обеци или гривна, нека също да подхождат на цвета на колана. Дълги ръкавици, перлена огърлица и бижута, фин прозрачен шал или шапка също са идеално допълнение към късата сватбена рокля.

къса-сватбена-рокля-колан

Моделите с къси сватбени роли на Sherry Hill могат лесно да убедят всяка булка да избере именно някои от тях, не мислите ли?

къса-сватбена-рокля-блестяща-декорация

къса-сватбена-рокля-камъни-декорация

къса-сватбена-рокля-дантела-презрамки

къса-сватбена-рокля-дантела-бюстие

къса-сватбена-рокля-декорация

къса-сватбена-рокля-дълъг-ръкав

къса-сватбена-рокля-без-презрамки

къса-сватбена-рокля-презрамки-тюл

къса-сватбена-рокля-бюстие-пайети

къса-сватбена-рокля-дантела

къса-сватбена-рокля-дантела-без-презрамки

къса-сватбена-рокля-декорация-мъниста-кристали

къса-сватбена-рокля-дълъг-ръкав-перкли

къса-сватбена-рокля-бюстие

къса-сватбена-рокля-колан-дантела

къса-сватбена-рокля-колан