ideq za svatba retro stil mladojenci buket bulka roklq

Решихте ли в какъв стил да бъде един от най-важните дни в живота ви, ако все още се двоумите, можете да се вдъхновите с идея за сватба в ретро стил. Има толкова много начини, по които да аранжирате и оформите обзавеждането, декорацията и красотите, но този стил сякаш никога не излиза от мода. Представете си моментът, в който след години разглеждате снимките си, те пак ще са актуални. Хубаво нали?

Идея за сватба на уникално и неповторимо място

ideq svatba retro stil pokani

Считаме, че тази идея за сватба е с интересен привкус. Фактът, че е организирана и проведена в ранчо в Калифорния, а не на някое стандартно и комерсиално място, я прави уникална. Направете и вие големия си ден неповторим и на място, което е специално за вас двамата. Не се водете от модни тенденции в организациите на сватбата си. Изберете място, на което ще се чувствате себе си.

Нестандартна идея за сватба

svatba ideq retro stil bulka mladojenci buket

Булката споделя: “Когато стигнахме до ранчото в Калифорния, разбрахме, че от тук ще започне нашата идея за сватба. Обиколихме района и веднага се влюбихме в дърветата и в красивата природа. Представихме си как около тях са обособени места за много танци с висящи лампи и светлини. Бяхме сигурни, че дори тревата ще се превърне във вълшебна с красивата декорация и светлинни ефекти. После се разходихме нагоре по хълма към мястото където щеше да се проведе церемонията и когато стоях там, гледайки живописният пейзаж, който се откриваше към долината Темекула, бях завладяна от емоции и бях сигурна, че това е правилното място.”

ideq svatba retro stil dekoraciq masa cvetq

“Когато стана дума за декора, бяхме на едно мнение и искахме да излъчва спокойствие и да показва колкото се може повече от нашите личности и характери. Първоначално искахме да добавим селски маси в ретро стил, но се оказа, че са твърде скъпи. Нолан се погрижи за всички дървени знаци и елементи, а шаферките ми помогнаха да ги оцветим и боядисаме буквите. В част от декорацията влязоха и патрони от пушката на Нолан, който умишлено ги изстреля преди сватбата. Комбинирахме всеки един от тях с малки цветчета и добавихме индивидуално послание към всеки един от гостите ни. Боядисахме ги с бляскава златиста боя. Създадохме дървена книга за гости, за да ни оставят съобщения гостите. Все още я пазим, както и светещите ни инициали.”, споделя още младоженката.

svatba ideq dekoraciq bukvi masa darvo lampi

Красива булка с екзотичен букет на сватбата си

svatba ideq buket bulka roklq cvetq

Идея за сватба на скалите с шаферките

svatba ideq mladojenci fotografiq shaferki rokli

 Идея за сватба в ранчо – ретро стил 

ideq za svatba retro stil fotografiq rancho treva polqna stolove

Сватба в ретро стил с красиви декорации от надписи по столовете

ideq svatba stolove dekoraciq fotografiq polqna retro

 Романтични надписи по столовете като идея за сватба

ideq za svatba stolove fotografiq retro stil nadpisi dekoraciq

svatba ideq mladojenci hora fotografiq treva dekoraciq stolove

dekoraciq ideq za svatba masa cvetq fotografiq

svatba ideq stolove masa fotografiq dekoraciq cvetq

ideq za svatba stol cvetq dekoraciq

svtaba ideq masa dekoraciq cvetq chinii

ideq svatba torta dekoraciq masa

ideq za svatba dekoraciq masa mladojenci darvo

ideq svatba mladojenci snimka fotografiq