Сватби

Как да плануваме сватба без драми

как да плануваме сватба  фотография булка

Задавате ли си въпроса „Как да плануваме сватба без драми„? Всяка двойка иска да има незабравим ден прекаран с любимия/любимата, семейство и приятели. Не е толкова трудно постижима задача. Надяваме се, че с нашите съвети ще превърнете празника си в изпълнен с усмивки ден, лишен от драми, разбира се.

Сватба с много красиви емоции

сватба булка фотография младоженци

Имаме няколко съвета за това как да превърнете своята сватба в наистина незабравим ден далеч от изнервящи и стресиращи ситуации. Този ден (а и вечер) е един от най-незабравимите в живота ни и повече от всичко искаме той да мине гладко и с много усмивки. Има някои неща, за които ще трябва да се погрижите предварително, за да сте сигурни, че няма да има „издънки“.

Съвети за предотвратяване на драми по време на вашата сватба

сватба фотография младоженци

Поговорете с някои от гостите си (ако има проблемни личности) преди сватбеното тържество. Дръжте се приятелски с тях и им обяснете, че ще е по-добре да се опитат да не навлизат в конфликти с някой от останалите гости. Ако вие самите подозирате, че има няколко човека, които са в лоши взаимоотношения, задължително се погрижете да не са на една маса, дори през 3-4 препоръчваме.

сватба фотография съвети младоженци

Информирайте всичките си гости за тяхната роля. Не всички са ходили на сватби. Може на някой от тях да му е за пръв път и е добре да им внесете нужните пояснения за процедури, роли и други. Обяснете и най – близките си какво се очаква от тях.

Не канете конфликтни личности (до колкото е възможно). Дано да нямате такива роднини.

сватба младоженци фотография ким кардашиян кание уест

Реагирайте с любов и позитивизъм при всяка възникнала конфликтна ситуация. Примерно ако станете свидетел на скандал между няколко гости пред рецепцията на хотела, намесете се деликатно и реагирайте със спокоен тон и позитивизъм. Дръпнете ги настрана и потушете страстите.

сватба младоженци съвети

Бъдете усмихнати и спокойни и всичко ще е наред.

Inline
Inline