Сватби

Сватбен грим – какъв да изберем?

svatben grim

svatben grim

Подходящият сватбен грим е много важен за всяка булка, която без съмнение иска да изглежда невероятно красива на този важен и тържествен ден, в който се врича във вярност на своя любим. Също както изборът на сватбената рокля, прическа, маникюр и аксесоари, той изисква не по-малко внимание. Използването на най-добре подчертаващите цвета на очите, косата и тена гримове са най-сполучливите попадения. Прасковените тонове грим за сватба обикновено се съчетават много добре върху всички цветове на кожи с преобладаващо жълта основа. Течната очна линия по дължината на горния клепач внася изразителност на погледа. Уважаеми дами, ако все още търсите идеалният сватбен грим за руси или чернокоси булки, разгледайте галерията по-долу. Там ще намерите множество предложения за всяка от вас.

Сватбен грим

svatben grim

Нежният сватбен грим, с който да се подчертае естествената красота на булката е сред най-предпочитаните. Опушен грим върху очите и нежно червило в почти телесен цвят за добра комбинация, подходяща за грим за сватбата на блондинките. Подчертаните мигли създават пленителен поглед, а цялостната визия остава в женствен и чувствен стил с романтично излъчване. Дългата коса, стилизирана от падащи къдрици и висящите бижута на ушите ще получат заслужено внимание.

Грим за сватба

svatben grim

За брюнетките са подходящи и по-наситени тонове сватбен грим. Булките с тъмна коса могат да разчитат на лилавата гама в цялата й тоналност, за да изглеждат повече от очарователно. Вариантът с опушен грим, също може да бъде постигнат по един преливащ начин от светли и тъмни нюанси.

svatben grim

Подчертаните очи правят погледа на булката максимално внушителен, но използването на подходящи меки тонове може да го направи по начин, по който няма да изглежда фрапантно. С този способ се създава една нежна и елегантна цялостна визия на сватбения грим.

svatben grim

Класиката наситено червено червило и червен маникюр е подходяща както за блондинки, така и за брюнетки. И освен за всеки друг повод, в който дамите искат да изглеждат като истински изкусителки, комбинацията е подходяща и за сватбен грим.

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim

svatben grim