Сватби

Сватбена рокля

сватбена рокля

Изборът на перфектната сватбена рокля изисква много време, внимание и търпение. Моделите от последната колекция на Tara Keely за 2016-та година са изработени от висококачествена дантела с романтични отблясъци по нея. Булките, които се женят през пролетта ще очароват, облечени в рокля за сватбата с удивителен силует и епична елегантност. С безупречна булчински изтънченост, всяка дама без съмнение ще впечатли всички присъстващи на празненството. Разгледайте моделите сватбени рокли за 2016 висша мода, за да изберете своята – тази, която ще подчертае най-добре физическите ви достойнства и ще ви превърне в звездата на деня.

Сватбена рокля

сватбена рокля

Каскадните тюлени поли, изрязаните гърбове, фините детайли, проблясващите мъниста, красивите декорации с изпечена дантела – всичко това е модерно и поне нещо от изброеното трябва да присъства в една съвършена сватбена рокля. Тя трябва да внушава невинност, но поднесена по един стилен и привлекателен начин. Падналите ръкави са много елегантни и привлекателна, особено ако има много дантела около тях. Рокля за сватба със сърцевидното деколте внася изисканост и класа, докато такава с подчертана талия и дантелени ръкави е едно от най-романтичните женски облекла. Моделите, които може да разгледате в галерията по-долу, гарантират един грациозен и изтънчен вид на всяка булка.

Рокля за сватбата

сватбена-рокля

Подобна съблазнителна сватбена рокля зашеметява с уникална дантела около деколтето. Този стил е създаден изцяло, за да разкрие изящните рамене на булката. Зашеметяващият модел е изработен така, че да прегърне тялото на правилните места. Тънките презрамки са винаги актуални и стилни, а в рокля за сватбата с разкроена лека пола стил балерина и ласкаещ талията колан, женствената осанка на всяка булка ще се забелязва от далеч.

сватбена-рокля

Дълга сватбена рокля с дантела в горния и долния край

сватбена-рокля

Секси разкошна сватбена рокля с изрязан гръб

сватбена-рокля

Сватбена рокля с бюстие и колан

сватбена-рокля

Сватбена рокля от дантела

сватбена-рокля

сватбена рокля

сватбена рокля

сватбена рокля

сватбена рокля

сватбена-рокля

сватбена-рокля

сватбена-рокля

сватбена-рокля

източник : www.modwedding.com