Жена зодия Скорпион

jena zodiq skorpion

jena zodiq skorpion

Една жена Скорпион е най-привлекателна и най-загадъчна от всичките дванадесет знака в зодиака. Тя е екзотична и магнетична, дълбока, колкото морето и в зависимост от настроението си, тя е спокойна или бурна. Тя е изключително интуитивна и е силно заинтригувана от езотеричното, окултното или духовното. В унисон е с основните сили на живота и природата. Никога не приемайте тази жена с лека ръка. Тя не е несъвършено, пухкаво или безпомощно създание. Директна, понякога хаплива и изключително проницателна. Женският Скорпион се съсредоточава само върху фундаменталната същност на всеки въпрос и не си губи времето излишно. Иска яснота и да разбере всичко, а освен това знае как и кога да зададе правилния въпрос, за да получи отговорите, които търси.

Жената Скорпион е интуитивна, контролираща, а понякога и саморазрушителна, но във всичко това тя притежава определена красота на личността. Безстрашна е и упорита, дори когато животът стане труден, просто изправя брадичката си и продължава. Уверена в себе си, изобретателна и силена. Една истинска жена зодия Скорпион работи усилено и е готов да пожертва всичко, за да постигне целите си. Също така, тя е сложна и потайна. Внимателно избира пред кой да разкрие своите тайни.

Жена Скорпион – какво трябва да знаем за нея?

Любов
Никой няма такава ярост в себе си, каквато има жена Скорпион, когато презира някого. Добрата новина е, че тя не им се случва често. В любовта тази жена играе играта си по невероятно привлекателна начин. Изключително страстна и изненадващо емоционална, дамата от този воден знак може да бъде загадка за своите любовници. Истинските й чувства и намерения понякога са скрити дълбоко в нея. Скорпионът в любовта е съблазнителен и загадъчен, но е способен да отприщи бурните си страсти със силата на ураган. Когато обича, тя е предана, лоялна, дълбока и страстна. Веднъж обикнала партньора си, любовта й ще бъде вечна. Тази жена обича мъжа до себе си страстно и би направила всичко за него. Тя ще го насърчава в кариерата и никога няма да чуете лоша дума за него. Ще го защити и похвали. Скорпионът е атрактивен и често около нея има хора, бръмчащи като мухи. Наслаждава се на вниманието и не вижда нищо грешно в това да пофлиртува. Това обаче не означава, че няма да остане вярна и предана на партньора си.

Връзки
Една жена зодия Скорпион може да се появи внезапно и да поиска да бъде мъжът в отношенията. Това може да доведе до интересна динамика с техните партньори, които ако са прекалено послушни, ще бъдат ужилени докато са безжизнени. А ако са прекалено неотстъпчиви, може да предизвикат болезнени думи. Такава жена не се нуждае от подобни ситуации. Единствено иска партньор, който може да бъде нещо средно между описаните по-горе – тоест достатъчно смел, за да се изправи срещу нея, но проявяващ достатъчно разбиране, за да й позволи да поведе във връзката. Ако имате отношения с жена Скорпион, имайте предвид, че тя винаги иска да помогне в живота на своя партньор. Грижовна и всеотдайна е, но никога не трябва да пресичате пътя на Скорпиона – жилото й може да бъде много болезнено. Тези жени често са от полза на Овен и Стрелец. Обикновено Скорпионите не се интересуват от повърхностни връзки, търсят дълбочина и страст във взаимоотношенията, които създават. Те са изключително любящи, страстни, грижовни, лоялни и непоколебими.

Приятелства
Жена Скорпион може да бъде вашият най-верен и добър приятел до гроб, но може да бъде и най-лошият враг, който сте срещали. От вас зависи. Лоялността е важна за тези жени, но никога не забравят грешките. Ако можете да докажете, че сте достоен приятел, те в замяна ще са ви верни другари. Не са тайни и избират приятелствата си внимателно, така че за вас ще е чест да бъдете избран от Скорпион. Страстта управлява целия живот на една жена Скорпион. Тя може да обича или мрази с еднаква сила, но тъй като тя рядко показва чувствата си, ще е трудно да разберете това, което тя мисли и чувства. Понеже умее да пази собствените си тайни, тя ще оценява вашите и можете да й се доверите, че ще бъде изключително лоялна към вас. Тя никога няма да забрави сторена добрина и винаги ще иска да ви се изплати многократно.

Секс
Тази жена е истинска буря. Секс богиня! Нейната се*суална сила е една от основните характеристики на този знак. Тя е с високо либидо и обича да дава и получава чувствено удоволствие. Ако се осмелите да стъпите в бърлогата й, преди това се уверете, че сте достатъчно издръжлив, за да се справите. Тези жена е абсолютна амазонка между чаршафите.

Кариера
Жена зодия Скорпион може да бъде отличаваща се в почти всяка професия. Идеално би се справила като лекар, хирург, учен или лидер. Впечатляващият й ум й помага да премине през всякакви трудни ситуации. Амбициозна и упорита, тя се съсредоточава върху всяка задача, защото често е перфекционист. Всеки, който има жена Скорпион в екипа си, има мощен съюзник. Тя ще помни най-малките добрини и винаги ще се старае да ви се отплати с прочувствена щедрост. Достатъчно проницателна е, за да бъде добър психиатър, психолог, полицай, детектив или социален работник. Аналитичният й ум е напълно подходящ за работа в сферата на проучванията и анализите. Би се справила чудесно и като човек, развиващ таланти в други хора.

Пари
За жените Скорпион, парите са средство, независимо дали става дума за инвестиране или спестяване. Тя може да крие богатството си далеч и не искат никой да знае колко има и някой да й държи сметка. Умее да управлява парите си много добре. Много Скорпиони имат мания към купуване на нещо, което им носи удоволствие. Например скъпи аксесоари, обувки и чанти, изработени от луксозна кожа. При вида им, е възможно тя да загуби самоконтрола над парите.

Семейство
Домът и семейството са свещени за всяка жена Скорпион. Тя ги защитава смело и храбро от всичко, което вижда като опасност. Една майка Скорпион учи децата си да бъдат независими, силни и винаги да бъдат горди със своите постижения. Тя се отнася към тях като личности, а не като към притежания. Ще ги насърчи във всички занимания.

Здраве
Всеки, който има силен и емоционален темперамент също може да бъде засегнат от болести и жената Скорпион не е изключение. От време на време трябва да си прави почивка и да релаксира. Тези дами имат способността бързо да се възстановяват и обикновено не се задържат на легло. Това за тях е непознато.

Мода
Трудно е да се определи женският Скорпион, когато става дума за мода. Може да бъде елегантна и привлекателна, а в следващата минута – романтична и бохемски облечена. Тази дама обича тенденциите, стига те да й допадат. Но в никакъв случай не е роб на модата. Тя е експерт в маскировката. С внушителен грим на единия ден, а след това с напълно гола кожа. Обича чувствено бельо в черно и червено. Жената Скорпион просто интуитивно знае как да се облича.