Сватби

Сватбени рокли от Galia Lahav за 2016

сватбени рокли

сватбени рокли

Специално за всички бъдещи булки представяме новата колекция със сватбени рокли от Galia Lahav за 2016. Не за първи път представяме нейни облекла в сайта нa LAZARA, а причината за това са невероятните модели на дизайнерските булчински рокли. И ако все още не сте открили своята, значи сте на правилното място. Представяме ви разнообразие от съблазнителни предложения, който ще искате да носите върху тялото си дълго, след като приключи сватбеното тържество. Но това едва ли ще се случи, защото младоженецът трудно ще ви устои, облечена в такава изумителна бяла рокля и ще побърза да ви съблече веднага, щом останете само двамата.

Сватбени рокли от Galia Lahav за 2016

сватбени роклиНовата колекция сватбени рокли “Les Reves Bohemians” на Galia Lahav за 2016 година е произведение на изкуството, в което се срещат фантазията, романтиката и бохемската приказка, като създават един уникален булчински свят, в който всяка жена ще изглежда по възможно най-добрия си начин. Точно така, както си го е представяла, когато е била още малко момиче. След като разгледате снимките на  роклите в галерията, всички ваши детски мечти ще се сбъднат и ще забележите цялата любов и магия, която съществува около нас.

Лукс и съблазън в булчинските рокли

сватбени рокли с гол гръб

Новите модели сватбени рокли от Galia Lahav за 2016 представляват една мистична колекция. Създадена е за смели булки с приключенски дух. Сложните детайли от дантела и омагьосващите поли от тюл са това, което прави роклите изключителни. Ако искате да изглеждате малко като класическа булка и малко като романтичка, значи определено трябва да изберете рокля от тази колекция.

сватбени рокли гол гръб къс ръкав

Всички погледи ще бъдат насочени към вас, ако решите да се омъжите, облечена в някое от творенията на дизайнерката. А вашият любим определено ще се влюби повторно във вас, щом ви види да пристъпвате към олтара.

сватбени-рокли-дантела-гол-гръб

Сватбените ви снимки ще се получат страхотно и дори ако ги погледнете и след 10 години ще бъдете доволна, че сте избрали някоя от тези рокли, които никога няма да излязат от мода. Надяваме се, че ще изживеете един прекрасен сватбен ден и ще бъдете щастливи заедно дълги години с вашият избраник!

сватбени-рокли

сватбени-рокли-дълбоко-деколте

сватбени рокли-гол-гръб

сватбени рокли-дълги

сватбени рокли-с-цепка-отпред

сватбени-рокли-декорация-гръб

сватбени-рокли-паднали-ръкави

сватбени-рокли-дълги

сватбени-рокли-тюл

сватбени-рокли-дантела

сватбени-рокли-дълъг-ръкав-дантела
сватбени-рокли-декорация

сватбени-рокли-презрамки

сватбени-рокли-дантела-къс-ръкав

сватбени-рокли-дантела

сватбени-рокли

сватбени-рокли-наметало-деколте

сватбени-рокли-декорация

сватбени-рокли-гол-гръб

сватбени-рокли-декорации-деколте
сватбени-рокли-дълги