украса за сватба

Като че ли романтичната украса за сватба е най-подходяща за тържеството на любовта. С перфектното осветление, цветя и атмосфера е повече от възможно да изживеете сватбата на мечтите си. Стилната декорация и добре изпипаните детайли определено могат да превърнат всяко едно обикновено място в специално и празнично. Представяме ви някои от любимите ни сватбени вдъхновения, включително с най-очарователните подробности, които може да разгледате от близо в галерията снимки по-долу! Сигурни сме, че точно за такава сватбена украса сте си мечтали винаги.

Украса за сватба

украса за сватба

Някои от най-романтичните идеи за сватбена украса може да видите по-долу под формата на невероятни кадри, запечатали най-романтичните моменти от сватбения ден и уловили духа на празничният съюз на двама влюбени, които празнуват любовта си. Те са в ярки, наситени и красиви цветове. Под формата на изискан флорален дизайн или бляскав декор за приема след церемонията, в обстановката с уникална украса за сватба има много чар и елегантност.

Сватбена украса

украса за сватба

Цветята са в главната роля на всеки празник. Без тях нищо няма да бъде същото, защото те самите символизират тържественост. Ето защо трябва задължително да присъстват на много места в сватбената декорация. Това е лесна задача, защото изглеждат добре както върху масите, така и в косите на шаферките, в булчинският букет, върху алеята към олтара, дори върху тортата.

Декорациите със свежи цветя са сред най-предпочитаните върху масите. И макар този елемент да присъства винаги, това не означава, че сватбената украса е еднаква – напротив. Вариантите са толкова разнообразни и удивително красиви, че винаги се получава спиращ дъха декор.

украса за сватба

Пламъкът на свещите има способността да успокоява, а меката му светлина създава интимна атмосфера. Съчетанието между нежните ароматни цветя и декоративните свещи е повече от сигурна предпоставка за една романтична украса за сватба  -Едва ли има някой – мъж или жена – който да не се почувства приятно в подобна обстановка. По този начин всички присъстващи ще успеят да усетят магията на любовта и с удоволствие ще вдигат наздравици в чест на младоженците с искрени пожелания да запазят това усещане за винаги.

украса за сватба

украса за сватба

украса за сватба

украса за сватба

украса за сватба

украса за сватба

украса-за-сватба
украса-за-сватба

украса-за-сватба

украса-за-сватба

 

 

източник : www.modwedding.com