Украса за сватба – романтични идеи

ukrasa za svatba

ukrasa za svatba

Като че ли романтичната украса за сватба е най-подходяща за тържеството на любовта. С перфектното осветление, цветя и атмосфера е повече от възможно да изживеете сватбата на мечтите си. Стилната декорация и добре изпипаните детайли определено могат да превърнат всяко едно обикновено място в специално и празнично. Представяме ви някои от любимите ни сватбени вдъхновения, включително с най-очарователните подробности, които може да разгледате от близо в галерията снимки по-долу! Сигурни сме, че точно за такава сватбена украса сте си мечтали винаги.

Украса за сватба

ukrasa za svatba

Някои от най-романтичните идеи за сватбена украса може да видите по-долу под формата на невероятни кадри, запечатали най-романтичните моменти от сватбения ден и уловили духа на празничният съюз на двама влюбени, които празнуват любовта си. Те са в ярки, наситени и красиви цветове. Под формата на изискан флорален дизайн или бляскав декор за приема след церемонията, в обстановката с уникална украса за сватба има много чар и елегантност.

Сватбена украса

ukrasa za svatba

Цветята са в главната роля на всеки празник. Без тях нищо няма да бъде същото, защото те самите символизират тържественост. Ето защо трябва задължително да присъстват на много места в сватбената декорация. Това е лесна задача, защото изглеждат добре както върху масите, така и в косите на шаферките, в булчинският букет, върху алеята към олтара, дори върху тортата.

Декорациите със свежи цветя са сред най-предпочитаните върху масите. И макар този елемент да присъства винаги, това не означава, че сватбената украса е еднаква – напротив. Вариантите са толкова разнообразни и удивително красиви, че винаги се получава спиращ дъха декор.

ukrasa za svatba

Пламъкът на свещите има способността да успокоява, а меката му светлина създава интимна атмосфера. Съчетанието между нежните ароматни цветя и декоративните свещи е повече от сигурна предпоставка за една романтична украса за сватба  -Едва ли има някой – мъж или жена – който да не се почувства приятно в подобна обстановка. По този начин всички присъстващи ще успеят да усетят магията на любовта и с удоволствие ще вдигат наздравици в чест на младоженците с искрени пожелания да запазят това усещане за винаги.

ukrasa za svatba

ukrasa za svatba

ukrasa za svatba

ukrasa za svatba

ukrasa za svatba

ukrasa za svatba

ukrasa za svatba
ukrasa za svatba

ukrasa za svatba

ukrasa za svatba

 

източник: www.modwedding.com