Татуировки

Малки татуси

малки татуси

Има хиляди дизайни на малки татуси, от които да се вдъхновите. Въпреки това, трябва да бъдете много сериозни, когато избирате първата си татуировка. Ето защо, повечето предпочитат да си направят татуировката малка. Днес можете да намерите широка гама от красиви елементи, с които да оформите първата си татуировка. Може да пробвате с любим цитат, който да разположите на гърба или рамото – места, където има достатъчно площ за по-дълъг текст. Също така, ако не искате нещо много фрапиращо и видимо, можете да си направите модел, който да представлява вашия дух, а именно, малък символ, който само вие разчитате изцяло. Разгледайте нашите предложения за повече идеи.

Малки татуси за вдъхновение

малки татуси

Хералдическата (френска) лилия или fleur-de-lis е разпозната като символ на френските крале. Тя е, също така, неофициалния символ на Франция, но тъй като се свързва с монархията, не е била използвана като знак на Френската република. В революционното време във Франция е можело да има смъртоносни последствия за този дръзнал да носи лилията. Тя е асоциирана с религията, кралските особи и средновековието. Френската лилия е много носена, колкото от мъже, толкова и от жени. Тя е била декоративен символ в продължение на много векове, като има дълбока символична стойност. Хералдическата лилия означава съвършенство, светлина и живот. 

малки татуси

Не е изненадващо, че дори в малки размери, татуировката на слон обозначава сила. Все пак той е едно от най-големите бозайници на планетата. С тегло от над четири милиона тона, слонът е символ на огромна и невероятна мощ. Слонът се счита за един от животните с много благороден нрав (освен, ако, разбира се, не е предизвикан от нещо). И точно тук, много хора черпят специалната символика. Тези, които татуират слон, често са изключително мощни и могат лесно да доминират – все пак те предпочитат да запазят спокойствие и да владеят ситуацията. Те са „Gentle Giants“ – мото, с което може да се опишат и слоновете.

Идеи за малки татуировки

малки татуси

малки татуси

малки татуси

малки татуси

малки татуси

малки татуси

малки татуси

малки-татуси

малки-татуси

малки-татуси

малки-татуси

малки-татуси