Татуировки за жени – малки и нежни

tatuirovki za jeni

Татуировки за жени – малки и нежни идеи за първи татус.

Много често можете да чуете от някой много изрисуван с татуировки да ви предупреди, че ако сте решили да се снабдите с първото си мастилено бижу, то няма да се спрете само с едно. Това, което трябва да знаете, че повечето татуисти ви препоръчват тя да е малка и деликатна. Погледнато естетически, ние жените имаме по-нежни и крехки тела и за това нещо голямо и шарено, може да не е най-правилният избор за татуировка. Приемете първата си татуировка като първата хапка от ново пикантно ястие – малка и по-бавно консумирана. Разликата е в това, че при твърде лютото може да се тушира с вода, а една не добре обмислена татуировка няма как да се измие от вас. За това не взимайте прибързани решения и не се впускайте в големи проекти за гръб или ребра, първо започнете с малка нежна татуировка.

Татуировки за жени

tatuirovki za jeni diamant

Диамантът е един от най-предпочетени, както от жени така и от мъже. Това са едни от тези татуси, които могат да имат дълбока символика, но също така и се носят само като украшение. В повечето от случаите, когато си мислим за диаманти си представяме богатства и най-вече мода. Популярната фраза „“Diamonds Are a Girl’s Best Friend“(диамантите са най-добрият приятел на всяко момиче) от мюзикъла „Господата предпочитат блондинки“ превръща този скъпоценен камък в символ на женствеността и красотата. Ако се чудите какво да си татуирате, за да означава вечност, красота и женственост, то това със сигурност е диамантът.

tatuirovka za jeni ptica

Птицата е абсолютният символ на свободата и безкрайната любов и отдаденост към определена личност. Лоялността и саможертвата са някои други емоции, които са свързани с татуировка на врабче. Повечето татуси на птици означават, че човекът, който ги носи цени свободата си над всичко останало. Врабчето на ръката е символ на живот без правила, и показва, че този, който си го е нарисувал е господар на собствената си съдба.

Още снимки на татуировки за жени

tatuirovki za jeni pandelka

takusi za jeni

malka tatuirovka za jeni strela

malki tatuirovki za jeni

malka tatuirovka za jeni

tatuirovki za jeni

tatuirovka vulk za jeni

malka tatuirovka za jeni

tatuirovki za jeni malki

tatus za jeni

tatuirovki za jeni lapichki za kraka

tatuirovka za jeni lisica za ruka

tatuirovki za jeni za ruka