Татуировки

Татуси с птици

татуси с птици

Татуировките са се превърнали в световен тренд и огромна част от популярната култура. Към днешна дата са широко приети, ето защо новите идеи, тенденции, цветови комбинации и вдъхновяващи мотиви за тях са толкова популярни. Красивите татуси с птици, на които ще обърнем внимание в тази статия, са символични. Според разбиранията, тези татуси символизират желанието за свобода, надежда и любов. И ако точно това искате да се изобрази с мастило върху тялото ви, значи сте попаднали на правилното място, защото в галерията по-долу, може да видите разнообразие от стилни идеи за татуировки с птици, подходящи предимно за жени.

Татуси с птици

татуси с птици

Местата, на които може да се направи татуировка с птици могат да бъдат различни области от тялото. Това зависи както от големината на рисунката, така и от намерението доколко да се вижда. Гърбът е най-голямото и скрито “платно” за татуси. Малцина могат да видят мастилените рисунки на женският гръб, които обаче си струват, защото са много привлекателна.

Комбинацията от птици и пера олицетворява надеждата и свободата, докато съчетанието с цветя е повече символ на женствеността, уязвимостта и нежността.

Избрани правилно, татуировките могат да подхождат на стила и цялостния имидж на притежателя си. За да се получи желаният ефект, обаче, е нужно първо – добра идея и второ – уверен и професионален художник.

Татуировки с птици

татуси с птици

Всяка една татуирана птица, носи различно значение. Орелът е предпочитан от лидерите, защото е символ на сила според индианците. Митичната птица феникс, която изгаря в пламъци и се възражда от пепелта също допада на хората с лидерски качества. Совата подхожда на мистериозните и интелигентни хора, които ценят мъдростта, а чайката е за тези, които вярват в себе си и умеят да се изправят срещу житейските вълнения. Пауните с изящните си пера са татуирани от хора с благороден характер, чист ум и търпение.

татуси с птици

Като за начало винаги е добра идея да се направи нещо малко. След време, когато се чуят отзивите на близките и собственото усещане за нещата, при желание може да се продължи с нещо по-мащабно. Нежните татуси с птици са подходящи както за първи, така и за поредна татуировка. Те варират в различни големини и форми – от най-лесните криви къси линии до сложни рисунки с големи размери и много пера.

татуси с птици

татуси с птици

татуси с птици

татуси с птици

татуси с птици

татуси-с-птици

татуси-с-птици

татуси-с-птици

татуси-с-птици

татуси-с-птицитатуси-с-птици