Направи си сам декорация за Хелоуин

Реклама

направи си сам декорация за хелоуин

Никое парти не може да се нарече такова, ако няма подходящия за случая декор. Направи си сам декорация за Хелоуин, с която да отбележиш по забавен начин Вси светии в страховита и символична обстановка.

Реклама


Обмислете декорацията на терена, в който ще празнувате един от най-забавните празници, макар и откраднат от католиците. Използвайте краткия ни гид, който предлагаме, за да създадете място със страховит потенциал за своето парти. Разбира се, не забравяйте и да си подготвите специалните сладкиши и коктейли за Хелоуин, с които да зарадвате своите гости.

Като начало, започваме с тиквата – как иначе?! Изрязаната тиква и сладкишите на клечка са най-популярният символ на празника. Хелоуин категорично не може да се отбележи без тях. Може да ги аранжирате заедно, като забодете няколко захарни близалки върху издълбаната тиква, а за разкош може да прокарате няколко желирани плодови ленти през единия горен отвор, символизиращ око. По този начин ще изглежда, че от там излизат червеи. Очарователно, нали?

Направи си сам декорация за Хелоуин – няколко идеи

направи си сам декорация за хелоуин

Ето как едни цветя с паяжина могат да създадат усещане от романтичност към страховито отвращение. Ефектът се постига с използването на памучна вата и декоративен паяк. Този букет може да бъде централен върху всяка маса на едно добро Хелоуин парти.

направи-си-сам-декорация-за-хелоуин

Въображението не знае граници, особено когато става въпрос за направи си сам декорация за Хелоуин. Включете и децата в изработването на украсата. Това много ще ги зарадва. Лесно ще се справят с превръщането на малка тиква в мумия, с помощта на малко бинт. За очи може да използвате готов чифт от стара играчка или да нарисувате с маркер или боя.

направи-си-сам-декорация-за-хелоуин

Черните матови чинии и чаши изглеждат изключително, ако ви трябва посуда за вашето Хелоуин парти. Лесно може да боядисате всяка стара чиния с черна матова боя, а след като изсъхнат ще се превърнат в страхотна част от аранжировката на масата.

направи-си-сам-декорация-за-хелоуин

Играта на ” Лакомство или номер” може да бъде забавна. В тези малки оранжеви торбички са скрити цветни бонбони. Те могат да бъдат използвани както за декорация върху масата, така и да бъдат предлагани на децата. И в двата случая си заслужава да ги изработите, отново с помощта на малчуганите – вашите верни помощници в забавните задачи. Те се правят лесно от парчета креп хартия и зелени плодови ленти, с които се завързват отгоре под формата на малка кесия.

направи-си-сам-декорация-за-хелоуин

От метлата на вещицата могат да излязат желирани бели мишки и бонбони, напълно в настроението на Хелоуин. Правят се лесно от креп хартия, нарязана на ленти от двете външни страни и напълнени до половината с лакомства.


Реклама