helouin kostumi na haidi klum

Хелоуин костюмите на Хайди Клум – от обикновен вампир до красива пеперуда.

Хелоуин наближава, което означава, че холивудските звезди трескаво измислят с какво да отидат за най-якото парти, което ще се организира от Хайди Клум. Въпреки всичко, можете да бъдете сигурни, че никой не може да надмине домакинята, защото нейните Хелоуински тоалети са безумно готини и уникални. Хелоуин в Англия и Ирландия, се нарича още Деня на Вси Светии. Но обикновено в предната нощ, по стари келтски обичаи, всички забравят за светостта и се превъплъщават в дяволи и демони. За да ви вдъхновим с идеи за оригинални Хелоуин костюми сме подбрали визии на Хайди Клум от последните 15 години. През 2013 година Хайди шокира всички като се появява на своето парти облечена като себе си, само че в бъдещето – изглеждаща като старица.

Хелоуин костюмите на Хайди Клум

helouin kostumi na haidi klum chervenokosa

Може спокойно да обявим Хайди Клум като кралица на Хелоуин костюмите! През годините тя е успяла да се маскира като какви ли не образи, включително класическите – вампир и вещица. С червена перука, дълги ботуши до коляното и голяма червена перука Хайди се появи на второто си организирано Хелоуин парти преди повече от 10 години.

helouin kostumi na haidi klum shiva

Костюмът на Бог Шива събра погледите през 2009 и отново я класира като най-оригинално маскираната звезда за Хелоуин. Както ще видите на снимките долу Хайди държи на автентичността и се старае да изглежда максимално реалистично и близко до образите, в които се изживява.

helouin kostumi na haidi klum maimuna

Все още заедно – Хайди и Сийл са облечени като маймуни през 2011 година. По-рано Хайди се повява в костюм, на който са изрисувани само мускулната й маса. Но преди да прекратят връзката си бившите съпрузи се издокарваха в подобни костюми, с които ставаха неразпознаваеми и шашваха не само пристигащите гости, но и ставаха тема номер едно за всички медии. Над костюмите на известния топ модел работят цял екип от гримьори и стилисти, които се стараят Хайди да получи максимално най-реалистичен вид на избрания от нея образ.

Още снимки на Хелоуин костюмите на Хайди Клум

helouin kostumi na haidi klum zmiq

helouin kostumi na haidi klum

helouin kostum na haidi klum

ideq za kostum za helouin ot haidi klum

helouin kostumi na haidi klum

helouin kostum vampir na haidi klum

helouin kostum garvan na haidi klum

zlaten helouin kostum na haidi klum

helouin kostum boginq izida na haidi klum

helouin kostum kotka na haidi klum

helouin kostum robot na haidi klum

helouin kostum skelet na haidi klum