Всичко за косата

Мъжки прически – Дейвид Бекъм

мъжки прически дейвид бекъм

От всички мъжки прически, коя е най-актуалната подстрижка, която си е избрал Дейвид Бекъм за 2015?

 

Пробването на нови прически има добър ефект върху всеки един мъж. Те го карат да изглежда много по-стилен и атрактивен. За да си създадете цяла една нова визия за напълно обновен стайлинг, се нуждаете и от хубава коса. Нека да обърнем поглед към един от основните тренд-сетъри в мъжката мода – иконичният Дейвид Бекъм. Всички знаем, че мъжките прически се променят спрямо косата на Бекс. Дали е с дълга коса, къса подстрижка или силно стилизирана – Дейвид е този, който налага модата при момчетата. И така, нека да разгледаме как си носи косата Бекс през 2015.

Дейвид Бекъм и влиянието му при актуалните мъжки прически

мъжки-прически-дейвид-бекъм

Този избор за стайлинг е прогресивният вариант на това, което беше трендово през 2014. Независимо какво си причинява на косата, Дейвид определено е „Идолът на прически“ на десетилетието. За да пресъздадете стила му, когато отивате на фризьор, се постарайте да носите със себе си снимка на прическата, която желаете. Това ще улесни на стилиста ви да ви подстриже така, както искате. Ако трябва да се опише с думи, в тази прическа косата на Бекс е късо подстригана отстрани и отзад, и дигната нагоре. Важното тук е да се използва ножица за подстригване и да се избягва машинката. Трябва да се получи хубав дълъг перчем. Разбира се, ще заложите на ножицата, но какви продукти за коса използва Дейвид Бекъм? За да получите най-добрия Бекъм вид, използвайте солен спрей за коса. По този начин ще текстурирате косата си да изглежда по-добре. За да го поддържате винаги добре, просто подсушете и добавете повече спрей и оформете с помощта на пръстите си.

Разрошената прическа на Дейвид Бекъм

 мъжки прически дейвид бекъм

Още един близък поглед към косата на Дейвид Бекъм показва, че пригладените и твърде прилизаните коси са извън модата тази година. Иконата на прическите е дал ред на „непокорната“ коса.

 мъжки прически дейвид бекъм

С перфектните стайлинг продукти можете да обработите всеки път своята коса, така че през целия ден да изглежда добре. Това е може би най-доброто предимство на избора за стила на Бекъмовата разрошена коса с матово покритие. Също така, този тип мъжки прически изглеждат добре за всички видове коса, било то рядка или по-гъста, права или чуплива.