Всичко за косата

Тенденция за блондинки – розово злато в косите

розово злато

Да, русите жени наистина се забавляват повече. Ето и поредното доказателство за това – тази тенденция за блондинкирозово злато в косите. Нюансите на розата, комбинирани със светлите цветове на русокосите дами напоследък са сред най-предпочитаните трендове. Тези фини отенъци могат да направят визията много нежна и женствена. Те са уникални и имат различни нюанси за различните тонове на кожата. Тук можете да видите доста нарасни златни цветове за коса 2016, които основно са смес от розово и червено, но с тях дори елементарните и лесни прически изглеждат блестящи и добре стилизирани.

Тенденция за блондинки – розово злато в косите

розово злато

Всички прически за дълга коса могат да изглеждат много по-впечатляващо, дори и да не са положени усилия за постигане на подобен ефект. Комбинацията на розово златно с подходящите подстрижки може да се отрази на нюансите. Изпробвайте този цвят ако косата ви е с прическа каре в различни дължини и текстури, прически за къса коса, с бретон или кичури. Ако вече сте боядисали косата си с омбре ефект, тогава ще се получи много интересно, защото нюансите по цялата дължина ще са преливащи. Може да си поиграете с цветовете и да оставите червено в корените и розово в краищата. Всъщност, това ще ви даде възможност да сте максимално стилна, защото ще съчетаете тези две тенденции в едно. При всички случай косата ви ще изглежда по-здрава и лъскава.

Розово злато за русите дами

розово злато

Лесно може да освежите визията си с цвят на розово злато. Независимо от текстурата на косата – права, чуплива, къдрава или от намерението си да я покриете цялата или да боядисате само отделни кичури от нея, при всички случай ще се получи добре. Подсилете женствения си вид с нежен грим за безупречен резултат. Блестящите пудри и сенки за очи също са подходяща опция. Ако косата ви е платинено руса, може да добавите едва доловими светли розови нюанси към нея. Този цвят на косата изглежда страхотно на прически с плитки и ако прибавите едно цвете, ще заприличате на фея от приказките.

розово злато

розово злато

розово злато

розово злато

розово злато

розово злато

розово-злато

розово-злато

розово-злато

розово-злато

розово-злато