Всичко за косата

Прически за момчета 2017

прически за момчета

Идеи с прически за момчета, които да изпробвате през 2017.

Търсенето на интересни детски прически е също толкова важно, колкото и избирането на прически за възрастните. Макар и все още малки, вашите момчета искат да изглеждат добре и да се придържат към актуалните модерни прически. Докато оформянето на косите на малчуганите се вдъхновява предимно от стилните мъжки прически, но директното копиране не работи, защото повечето момчешки прически изискват промяна, за да бъдат по-подходящи за децата. Ето защо е много по-лесно да откриете идеи с прически за къса коса сред други връстници с добра подстрижка и стил, които може да използвате. Независимо дали търсите как да оформите прически с къдрици, къси прически или на една страна, тук ще намерите най-добрите варианти за  прически за момчета, подходящи за 2017.

Прически за момчета 2017

прически за момчета

Момчетата с леко по-дълга чуплива коса могат да носят прически с бретон. Това е от онези лесни прически, която не изисква много време за стилизиране и изглежда очарователно. Подходяща е за деца с леко чуплива или права коса.

прически за момчета

Момчетата с права коса ще установят, че тази подстрижка е идеална за тях. Подобни прически за средна коса са подходящи за малчуганите през по-хладните месеци на годината, макар че след това трудно ще ги подстрижете, колкото и да се потят, защото изглеждат много сладко.

прически за момчета

Тази симпатична прическа за момчета изглежда мека, стилна и блестяща. Бретонът е филиран, а ушите са открити. Това е детска прическа, която няма нужда от много стилизиране. Добра опция е за летни прически за права коса.

прически за момчета

Този малък джентълмен доказва, че тази детска прическа на етажи може да бъде идеален избор за момчета с къдрици или вълни в косите.

прически за момчета

Една пригладена прическа със средна дължина изглежда много добре с дълъг, тънък бретон Тази прически за момчета ще подхожда на малко по-големите хлапета.

прически за момчета

Модерните шпайкове за момчета могат да изглеждат по-подвижни и разхвърляни от преди. Ето едно спретнато предложение за прически за момчета с чуплива или къдрава коса.

прически за момчета

С добавянето на текстура към повечето прически за къса коса, те моментално придобиват по-интересен и съвременен вид.

прически за момчета

Подобни прически за момчета осигуряват визия на рок звезда на малчуганите с права коса.

прически за момчета

Въпреки късата си дължина, тези вълни в косите лесно могат да бъдат стилизирани в една повдигната и небрежна прическа за момче.

прически за момчета

Добавянето на слоеве помага за създаването на прическа за къса коса с повече форма и текстура.

прически за момчета

Този стил е подходящ за момчета с права коса и изглежда много прилежно и спретнато.

прически за момчета

Вдъхновена от прическите на по-големите, тази момчешка прическа с дълбоко разделен на една страна път, дълъг бретон и изтънени страни е много готина и модерна.

прически за момчета

През 2017 версията на къса коса с „шипове“ включва подвижни и леко рошави кичури, фокусирани единствено върху горната част на главата.

прически за момчета

С такава страхотна прическа за момче всяко хлапе ще изглежда като най-готиното в училище. Макар понякога намирането на подходящи прически за къдрава коса да бъде предизвикателно, стилизираните къдрици изглеждат много добре.

прически за момчета

Една прическа за момче с фина коса, която изглежда едновременно игриво и полирано. Почти няма нужда от стилизиране, нужно е единствено подстригване на бретона и около ушите на всеки месец или месец и половина.

прически за момчета

Тази текстурирана детска прическа изглежда чудесно на естествено чуплива коса. Фините, едва доловими извивки  предлагат достатъчно движение и обем за модерен и стилен външен вид.

прически за момчета

Тази текстурирана подстрижка изглежда чудесно върху естествено чуплива коса. Фините чупки предлагат достатъчно движение и подскачане на кичурите за модерен и стилен външен вид.

прически за момчета

Докато плътните бретони може да изглеждат тежки и остри срещу нежните детски черти на лицето, накъсаните ресни или  бретона на една страна предлагат перфектен баланс.

прически за момчета

Повечето прически за момчета изглеждат по-интересно, когато детето има малко повече коса върху главата си. Това дава възможност за повече въображение при стилизирането на меките детски прически.

източник:thetrendspotter.net

error: