Всичко за косата

Пролетни прически с младежко излъчване

пролетни прически

Когато фризьорът ни е професионалист и се получат красиви резултати, слънцето сякаш грее по-силно, а с тези идеи за пролетни прически може би няма да искате за залезе. Представяме ви трите най-актуални лесни прически за този сезон – асиметричният боб, бохемският стил „без стил“ и момчешката прическа, превъплътена в женски вариант. Бъдете готови за усмивки от непознати хора на улицата. На мнение сме, че с някои прически пролетта сякаш е по-цъфнала и с повече настроение.

Пролетни прически с настроение

пролетни прически

Внесете настроение във визията си този сезон с актуалните пролетни прически за 2016 г. Важно е да се съобразите с формата на лицето си и структурата на косъма ви. Ако например лицето ви е идеално кръгло, може би няма да е добра идея да си направите боб прическа. Ще направите лицето си да изглежда още по-широко. Идеален вариант е ако сте с продълговат анфас. Основната идея на прическите през пролетта е те да са раздвижени, вълнуващи и многопластови. Представяме си свободни, леко разрошени (в хубавия смисъл) коси от лек морски полъх или небрежно закрепена с фиба коса на етажи. С „две думи“ – невинното и младежко излъчване е на мода.

Прически за пролетта с младежко излъчване

пролетни прически

Тези прически за пролетта определено подмладяват външния вид. Дали защото някои от тях откриват лицето без много усилия или защото не са много стилизирани. Каквато и да е причината – харесваме ги и ви препоръчваме да внесете доза свежа промяна във външността си. Добрата новина е, че са гъвкави по отношение на различните поводи, по които може да се наложи да ги носите. Прическите каре, например, с един елегантен аксесоар за коса могат да се закрепят назад или с подходяща четка и сешоар да се оформят в интригуваща форма. Момчешките прически са най-лесни, не ги мислете. Те говорят сами за себе си и са един от хамелеоните в косите. В зависимост от дрехите те могат да изглеждат и стилно, и семпло. Прическите „без стил“ също са лесно оформящи се. Названието им „без стил“ не трябва да ви плаши. Обикновено са характерни за прически за средно дълга коса, оформени на няколко пласта, които не са нито къдрави, нито прави и гладки. Интригуващи са. Напред към фризьорския салон!

Пролетни прически на една страна за къса коса

пролетни прически

Косана Иуърс с пролетна прическа в стил „без стил“

пролетни прически

Никол Кидмън с идея за пролетен боб до раменете 

пролетни прически

Пример за пролетна прическа в момчешки стил от Скарлет Йохансон

пролетни прически

Джесика Харт с пролетно излъчване в прическата в стил „без стил“

пролетни прически

Чаровен боб като идея за пролетна прическа от Брукли Декър

пролетни прически

Роуз Бърн със семпла и стилна визия с пролетна прическа в стил боб

 пролетни прически

Кейли Куоко с младежко излъчване с пролетна прическа

пролетни прически

Свежа идея за пролетна прическа в момчешки стил 

пролетни прически

Майли Сайръс с чаровна пролетна прическа в момчешки стил 

пролетни-прически