топ моделите

Топ моделите – как са стартирали кариерата си

Вие сте ги виждали на модния подиум на едни от най-влиятелните модни къщи в света, гледали сте ги в редакционните статии във всички възможни модни списания, техният уличен стил е неподражаем, но пък вдъхновяващ и е основен източник на идеи. Как обаче любимите ни супермодели са получили своя старт, преди да се превърнат в едни от основните имена в този свят на суета и разкош. Те може да са звезди в момента, но начините, по които са били открити от модните им агенции със сигурност ще ви изненада! Чистата случайност и усърдната работа са главната причина тези жени в момента да са идеала ни за красота, стил и визия.

Как са били открити топ моделите

топ моделите джема

ДЖЕМА УАРД

Любимката на модата, която се завърна на подиума, е била на косъм да не се превърне в модел – тя е била придружаваща приятелка в състезание за модели, където е била помолена да се включи. Е, не печели, но това не й пречи по-късно да подпише с IMG.

топ моделите джоан

ДЖОАН СМОЛС

Знаейки, че иска да се занимава с моделство от супер-ранна възраст, Джоан все се записва в конкурси за модели около родната си страна Пуерто Рико, само за да чуе, че е твърде слаба и прекалено тъмна. Големият й успех идва след преместването й в Ню Йорк през 2010-та, където хваща погледите на всички в модно шоу на Givenchy.

топ моделите карли

КАРЛИ КЛОС

Този член на любимия на всички момичешки отбор (познато също така като “Армията на най-добри приятели на Тейлър Сиуфт”) е открита на 13, по време  на благотворително модно ревю, където всички са били също толкова обсебени от нейното дефилиране на подиума, колкото ние сега!

топ моделите джордан

ДЖОРДЪН ДЪН

Джордън Дън е на 15 години, когато е открита от моден агент, докато пазарува в “Primark” с приятели. Само ако и нашите обиколки по моловете завършваха по същия начин!

топ моделите лиу

ЛИУ УЕН

Точно като колежката си Джема, Лиу участва в различни модни конкурси в родината си – Китай. Въпреки, че не печели, тя все пак успява да се хареса за големите списания, които в крайна сметка носят и статута й на един от най-търсените модели на подиума.

топ моделите саша

САША ПИВОВАРОВА

Главният виновник за кариерата на Саша е тогавашният й приятел (сегашен съпруг) фотографът Игор Вишняков, който заснема първите й снимки – и след това ги представя на модна агенция и така дава началото на модната кариера на Саша.

топ моделите миранда

МИРАНДА КЕР

Бившият Ангел на Victoria’s Secret е била открита чрез ежегоден австралийски конкурс за модели на списание “Доли”. Миранда е само на 14 по това време и наградата й – фотосесия за списанието – е причина за някои коментари и спорово само заради възрастта й.

топ-моделите-мос

КЕЙТ МОС

Да не си помислите, че щяхме да забравим да включим кралицата на всички супермодели? Оказва се, че мега звездата Кейт Мос има скромно начало – тя е била открита на летище JFK в Ню Йорк на път за вкъщи от ваканция на Бахамите!

топ-моделите-роузи

РОУЗИ ХЪНТИНГТЪН УАЙТЛИ

Стажанстката работа на Роузи в една от известните модни агенции не приключва добре, или пък приключва много добре, тъй като самата тя е взета от агенцията като техен модел.

топ-моделите-шанел

ШАНЕЛ ИМАН

Малко след като подписва с Ford Models, Шанел Иман снима корицата на живота си (защото първото й име не е запечатала вече модната й съдба). Тя се появя на корицата на “Teen Vogue” заедно с други нагоре-следващи я модели – Карли Клос и Али Майкъл.