кецове от естествена кожа

В търсене на високо качество и удобство, днес се спираме на един български бранд за кецове от естествена кожа. PuLT е специализирана марка за изработване на дизайнерски дамски и мъжки кецове от естествена кожа. Всички елементи на обувките, които създават, като лице, хастар и стелка, са дизайнерско съчетание от италиански кожи. Всеки чифт кожени кецове стъпва на удобна основа, която е изработена от естествени материали и създава комфорт на стъпалото. Всеки модел има конструкция, създаваща максимално удобство при ходене, но същевременно и показва уникалната бутикова визия. Залагайки на таланта на родните майстори и моделиери, тук в България се кроят и шият кецовете PuLT. Брандът предлага различни кецове от естествена кожа в палитра от цветове, която лесно можем да имплементираме в нашия гардероб за няколко сезона. Ето и едни от най-новите модели дамски кожени кецове:

Дамски кецове от естествена кожа PuLT

кецове от естествена кожа

Sparkle е модел кожени дамски кецове с пайети. Изключително модерни и атрактивни, тези кецове са и несравнимо удобни. Лесно могат да се комбинират с дънки, поли и панталони.

кецове от естествена кожа

Когато става дума за универсално решение, то неминуемо можем да представим Black Snake Low. Този модел черни дамски кецове е с така актуалният змийски ефект.

кецове от естествена кожа

Бели кецове – не можем да скрием нашия и фаворит! Да имаш кожени бели кецове в гардероба е може би най-практичният избор, когато става дума за по-топлите дни. Несравним комфорт, който може да се съчетае с всяка налична дреха. А на вас допада ли ви моделът White Snake?

кецове от естествена кожа

Blue Snake е сред новите модели дамски кецове със змийски ефект, който ни грабна с интересните си цветови нюанси и бели закачливи връзки. Модерен и тренди, ние си го представяме как чудесно се комбинира с дънки и плисирана пола.

кецове от естествена кожа

Croco Purple или нещо с крокодилска кожа в лилаво и бяло, което не може да остане незабелязано. Сладки и нежни, тези кецове са чудесен и удобен избор.

кецове от естествена кожа

Моделът Natural Snake е изработен изцяло от естествена кожа със змийски ефект. Животинските принтове продължават да са хит в модната индустрия. Тук имаме страхотен цветови синхрон, хастар и стелка от естествена кожа, които допринасят за още по-деликатно усещане и комфорт.

кецове от естествена кожа

Metallic Snake е модел високи дамски кецове, които несъмнено имат способността да грабват вниманието. Кои обаче оставихме скрити от новите модели кецове, разберете на www.pult.bg