Ревюта

Круизна колекция Chanel Resort 2016

chanel kruizna kolekciq 2016

Дойде и сезонът, в който се планират почивки и започва проучването на невероятните курорти, докато размишляваме над най-новата дестинация, на която да си разходим нови дрехи и където да се насладим на няколко часа през деня на плажа и да открием всички екзотични атракции. Определено очакваме с нетърпение да дойде редът на нашите визии за почивката, като най-новото, за което можем да си мечтаем, е круизната колекция на Chanel Resort 2016 с невероятните си дрехи, особено тези, които са в емблематичния туид на къщата. Карл Лагерфелд показва най-новото в круизните-пропорции в колекцията озаглавена „Seoul“. Изглежда, като че корейските традиции са повлияли много и са внесли вдъхновение за проекти, които ще държат на високите места великото име на марката, но и едновременно с това ще паснат с лятната ви ваканция.

Колекция Chanel Resort 2016

kruizna kolekciq 2016 chanel

Някак си, обаче, ние трябва да се съгласим, че е има доста малко практичност в самата колекция от кожените стегнати ботуши, до кожените якета със стегнатите колани в кръста. Колекцията Chanel Resort 2016 има един куп странности! От обувките „Mary Janes“ носени с чорапи до подредените аксесоари. Усещането за максимализъм е силно при това шоу и изглежда добре с платовете в бонбонени цветове, които създават лятно настроение. Чантата под формата на кутия в розово, със сигурност ще бъде един от тези толкова желани аксесоари от тази конкретна колекция!

Визии от Chanel Resort 2016

roklq pastelni cvetove

Може би един от най-добрите моменти от шоуто e смесиците на корейска култура в рамките на колекцията. Включително косите на моделите в стил Принцеса Лея и традиционната рокля преобразена в модерен Chanel. Тя е толкова красива и доста подходяща за дамата, която се радва на малка доза Азия поднесен с френски етикет.

rozova lqtna roklq

rozova roklq chanel

sinq dantelena roklq

bqla lqtna roklq

bqla roklq kopcheta

chanel cvetna lqtna roklq

cvetna lqtna roklq

cvetna lqtna roklq chanel

lilava roklq tuid

lqtna cvetna roklq

lqtna roklq tuid

lqtna viziq 2016

roklq cvetna za lqtoto

roklq lqto 2015