Мода от Париж: Balmain есен-зима 2015

Balmain RTW Fall Winter 2015 Paris

На третия ден от парижката модна седмица е представена и колекцията на Balmain есен-зима 2015. Младият дизайнер на марката Оливие Рустен всеки сезон е вдъхновен от нещо конкретно, което е видял и почуствал. Детето на 90’те се старае да създава модели, които да са много съвременни, такива каквито на неговото поколение ще се харесат. Този път модата на 70’те е главното влияние. Целият дух на шоуто е много YSL-ско, а самият Рустен си признава, че главна негова муза за есенния сезон е Лулу де ла Фалез, която е била и една от музите на великия френския кутюрие Ив Сен Лоран. Колекцията е много френска и много шикозна, като Рустен е успял да вземе малко от Сен Лоран да го пречупи през призмата на Balmain, но и да запази своя разпознаваем почерк.

Визиите на Balmain есен-зима 2015

balmain esen zima 2015

 Буйна цветова палитра се разхождаше на модния подиум в сутрешните часове в Париж. Виолетово, жълто, зелено и черно са цветовете избрани за Balmain есен-зима 2015. Оранжево и фуксия се събраха на обгръщащ блейзър и огромни плисирани палазо панталон. Червеното и синьото върху пола формирана от ресни е захваната с електрикав жълт колан.  Цялата колекция е един микс между се*сапил и класика, елегантност и спорт, монохром с горещи цветове. Като правило Рустен показа едни много парти настроени визии, като майсторски инжектира и доза от фаталната жена с ярко оцветените си дизайни.

Дегизирани Ангели на подиума

balmain esen zima 2015

Едни от моделите на подиума за Balmain есен-зима 2015 са топ-моделите за последните 2 сезона – Кендал Дженър и Джиджи Хадид. Двете дългокраки красавици превзеха парижката модна сцена, като започнаха с ревюто на H&M. Джиджи споделя пред медиите, че тя и Дженър са станали много близки и че няма конкуренция между двете приятелки. Междувременно, под всичките възхитителни цветове и пластове плат на шоуто на Balmain се забелязаха и други познати лица. Седем от момичетата на Victoria’s Secret – настоящи и ветерани – дефилираха за колекцията от Оливие Рустен. В това число – Адриана Лима, Джоан Смолс, Алесандра Амброзио, Карли Клос, Синди Бруна и Джесика Стам.

balmain esen zima 2015

balmain esen zima 2015

balmain esen zima 2015

balmain esen zima 2015

balmain esen zima 2015

balmain esen zima 2015

balmain esen zima 2015

balmain esen zima 2015

balmain esen zima 2015