Тенденции

Офис аутфити – от понеделник до петък

офис визии стрийт стайл

Офис аутфити – от понеделник до петък

Есента е един благоприятен сезон за нашата модна експресивност. Най-напред, защото това е сезонът, който е доказан като най-вдъхновяващ и плодороден от към идеи и кретивизъм, второ защото …. ами – пластове! Това е магията, която успява да превърне всяка една наша визия в истински шедьовър готов да се вихри по шумните градски улици. За разлика от топлото време, където ни костваше и по-малко време да се готвим за работа, защото винаги имахме под ръка една красива рокля и едни извънземно яки бижута, есента дава по-голям избор, да си поиграем с цветове, материи и принтове. Какво да си обелчем за офиса, за да изглеждаме модерни, но да не излизаме от деловия стил, вижте като предложения долу.

Офис аутфити – от къде да започнем?

офис аутфити

Понеделник – цвят и принтове

За понеделник имаме цели 2 дена, за да преценим покрай приключенията през уикенда, какъв ще ни е аутфита за идната седмица. Имаме повече време, в който да включим въображението в действие, да подредим изпраните и изгладени дрехи в гардероба едновременно с това мислейки си в какви нови комбинации може да се носят те.

В понеделник, като за старт, можете да се появите в по-дързък тоалет. Все пак всичко хубаво все още предстои и вие искате да направите изявление с външността си, че сте готови да се справите с всяка една сложна задача, да покорите всеки един труден връх и да превземете света!

офис визии стрийт стайл

Вторник – делови срещи в черно-бяло каре

Панталоните с висока талия ще удължат краката ви. В комбинация с високи токчета и бяла риза, това може да е един добър модерен вид за срещи с клиенти и партньори (не препоръчваме за консервативните среди). Внимавайте с кройката на панталона и принта, защото твърде тесните и провокативни панталони могат да имат съвсем обратен ефект. Големите чанти са спасение за всяка една бизнесдама, а и изборът е голям при всичките tote модели. Добавете един аксесоар, който да ви е основен елемент във визията, като например ефектна и тънка вратовръзка.

офис визии стрийт стайл

Сряда – дантела и бижута

В средата на работната седмица можете да покажете нежната част от характера си и да заложите на дантелени и шифонени материи. С тях за контраст можете да съчетаете памучни блузи. За акцент добавете масивни накити в актуалното златно. Обувките и чантата нека бъдат неутрални. За по-хладни дни можете да добавите към визия си и дълъг блейзър.

офис визии стрийт стайл

Четвъртък – веселите крачета

Да се съсредоточим върху строго-официалното поне в този ден! Добре де, малко ще разчупим отново правилата и с бяла риза и панталона с ръб ще добавим и едни цветни обувки, които да внесат настроение.

офис аутфити

Thank GOD it’s петък!

Последен работен ден от седмицата. Вече настроението е купонджийско и не желаем да влагаме толкова много мисъл в облеклото. Ами, петък е! Как да не нахлузим най-любимата, лесна и удобна визия в гардероба. Да се обърнем към черните скини панталони и да добавим към тях бежова шифонена блуза. Комбинираме с удобни обувки на ток и сме готови да кажем здравей на уикенда, който идва забързано към нас.