елек с косъм

През зимата, няма нищо по-приятно от това да сме сгушени в нещо меко и удобно. Когато памучните материи просто не са опция, да сме в облечени в елек от изкуствена кожа е следващото най-добро нещо, което можем да изберем. Освен, че ви държи невероятно топло, с него вие можете да изглеждате максимално стилно през цялата зима. Елеците с косъм могат да се носят както върху шикозен плетен пуловер, така и над дълга рокля с ръкави, съчетана с ботуши над коляното или дори над обикновена дънкова риза. Жилетката с изкуствена кожа може да бъде перфектният елемент, с който да допълните вашето облекло и да го направите малко по-интересно. Елеците с косъм са за тези от вас, които просто искат да добавят малко кожа в своя гардероб, но не са готови да се забавляват с голямата шуба, все още.

Елек с косъм – как го носят на улицата

елек с косъм

Черният цвят е най-универсалният избор за …. всичко, включително и за елек с косъм. Ако не сте сигурни дали ще успеете да въведете този елемент в гардероба си, то заложете на едноцветен и в базов нюанс елек. Той може да се носи над блузи с дълъг ръкав, като съобразяването с материята, цвета и шарката на дрехата тук е минимално.

елек с косъм

Заиграйте се с кожения елек, като го съчетаете с дълго палто. Главната редакторка на Vogue Australia, Кристин Сентенера, е заложила на дълъг памучен шлифер до глезените в тъмно синьо и за повече драматизъм във визията си е облякла и кожен елек с косъм отгоре. За краката си тя е предпочела черно-бели обувки с остър нос. Косата и грима са в максимално естетсвен вид, за да не изглежда прекалено официален и вечерен тоалетът. По същия начин, можете да носите и дълги рокли с ръкави.

Още от улицата

елек с косъм

Най-важното в модата е да се забавляваме като пробваме нови неща във визиите си, а коженият елек е удачен вариант за експерименти. Тук скини панталоните и плетеното поло в керемидено-оранжево са съчетани с елек в бяло с черни и сиви шарки. Обувките са също в черно и бяло, за да се съчетаят с елека с косъм.

елек с косъм

елек с косъм

елек с косъм

елек с косъм

елек с косъм

елек с косъм

елек с косъм

елек-с-косъм

елек-с-косъм

елек-с-косъм

елек-с-косъм