Тенденции

Как да носим къса пола с поло

къса пола поло

Как да носим къса пола с поло. Модата на 60-те – класиката в есенно-зимните тенденции.

Полата с висока талия е символ на женствеността и елегантността в различните десетилетия на ХХ век. Въпреки това, за ежедневния гардероб тя рядко се използва, най-често, защото жените не знаят с какво да я съчетаят. Историята  на мини полата датира от 5400-4700 до н.е в Египет, където тя е била част от спортния им наряд. През 20-те години на ХХ век минижупите продължават да бъдат носени само за танци и гимнастика. 50-те години на изминалия век им дават повече звезден вид, когато мини полата се появява на малкия екран за пръв път. Дебюта си прави в научно-фантастичните филми “Забранената планета” и “Полет до Марс”. 60-те години са бума на късите поли, които са масово носени от младата бунтарска вълна, която иска да се разграничи от старата генерация. Днес, модата на хипи ерата се е завърнала и мини полата е носена по същия начин, по който е била носена в хитовите си години – с елегантно и стилно поло.

Къса пола с поло

къса пола поло

С пантофки:

Алекса Чънг винаги залага на класическите комбинации. Късата пола с полото също е една от предпочитаните съчетания в гардероба й. Едноцветен тоалет в марсала с ниски обувки или сива пола с бял топ – вариантите не са малко, а силуетът си остава елегантен и подходящ за всякакви събития.

къса пола поло

Ефекта на VUITTON

Щом Геские казва, че може да се носи мини пола през този сезон, значи за нас, простосмъртните, това си е направо закон. Виждаме че Жулия фон Боъм, Миранда Кер и Киара Ферани също много сериозно приемат тази тенденция.

къса пола поло

Деним пола

Деним минито си е класика и за есен-зима 2015-2016 тя се носи с червено поло и с дълги ботуши до или над коляното.

къса пола с поло

Ретро иконата

Бриджит Бардо е уцелила правилната комбинация, преди тя да се превърне във вечна класика.

къса пола с поло

Свежо в райета

Как да носим къса пола с поло – стрийт стайл подходящи комбинации

къса пола с поло

В привлекателна червено

къса пола с поло

Черно от глава до пети

къса пола с поло

В духа на Туиги с бели чорапи. 

къса пола с поло

Змийски принтове от 70-те

къса-пола-с-поло