Татуировки за жени – малки и нежни

Реклама

татуировки за жени

Татуировки за жени – малки и нежни идеи за първи татус.

Много често можете да чуете от някой много изрисуван с татуировки да ви предупреди, че ако сте решили да се снабдите с първото си мастилено бижу, то няма да се спрете само с едно.

Реклама


Това, което трябва да знаете, че повечето татуисти ви препоръчват тя да е малка и деликатна. Погледнато естетически, ние жените имаме по-нежни и крехки тела и за това нещо голямо и шарено, може да не е най-правилният избор за татуировка. Приемете първата си татуировка като първата хапка от ново пикантно ястие – малка и по-бавно консумирана. Разликата е в това, че при твърде лютото може да се тушира с вода, а една не добре обмислена татуировка няма как да се измие от вас. За това не взимайте прибързани решения и не се впускайте в големи проекти за гръб или ребра, първо започнете с малка нежна татуировка.

Татуировки за жени

татуировки-за-жени-диамант

Диамантът е един от най-предпочетени, както от жени така и от мъже. Това са едни от тези татуировки, които могат да имат дълбока символика, но също така и се носят само като украшение. В повечето от случаите, когато си мислим за диаманти си представяме богатства и най-вече мода. Популярната фраза “”Diamonds Are a Girl’s Best Friend”(диамантите са най-добрият приятел на всяко момиче) от мюзикъла “Господата предпочитат блондинки” превръща този скъпоценен камък в символ на женствеността и красотата. Ако се чудите какво да си татуирате, за да означава вечност, красота и женственост, то това със сигурност е диамантът.

татуировки-за-жени-лястовица

Птицата е абсолютният символ на свободата и безкрайната любов и отдаденост към определена личност. Лоялността и саможертвата са някои други емоции, които са свързани с татуировка на врабче. Повечето татуси на птици означават, че човекът, който ги носи цени свободата си над всичко останало. Врабчето на ръката е символ на живот без правила, и показва, че този, който си го е нарисувал е господар на собствената си съдба.

Още снимки на татуировки за жени

татуировки за жени панделка

татуировки за жени птици

татуировки-за-жени-стрела

татуировки-за-жени-сърце

татуировки-за-жени-кораб

татуировки-за-жени-безопасна-игла

татуировки-за-жени-вълк

татуировки-за-жени-ключ

татуировки-за-жени-колело

татуировки-за-жени-котка

татуировки-за-жени-лапички

татуировки-за-жени-лисица

татуировки-за-жени-малки

 


Реклама