Татуировки

Татуси за рамо

татуси за рамо

Татуси за рамо за жени и за мъже – красиви вдъхновяващи идеи

Ако сте любители на татуировките, няма да пропуснете тази статия, защото ще намерите доста добри дизайни тук. Нека да не ви изненадва заглавието, колкото и да ви се струва невероятно, но мастилото изглежда толкова добре разположен и върху раменете на дамите и господата.

На рамото има достатъчно място, за да изрисувате вашата идея за татуировка. Можете да сложите там какъвто и дизайн да ви хрумне – от малки татуировки до големи, от графични до цветни. Преди да настъпи горещия сезон. е добре да помислите за татуировка за рамо сега и да си харесате окончателен проект. Разгледайте това, което сме събрали ние за вас с надеждата да ви помогнем с трудния избор.

Татуси за рамо

татуси за рамо

Причините за татуировка неимоверно варират. Някои татуировки на рамото са терапевтични или предназначени да бъдат използвани като защитен амулет, но има множество мотиви за трайно маркиране на тялото. Чести причини хората да получат татуси на рамото включват религия, социален статус, родословна и племенна идентификация и красота. Последната е и най-честата причина. Сега, татуировките са почти стандарт в нашето общество. Въпреки това, причините и значенията зад татусите все още са много лични. Хората се татуират, за да носят името на любимите си хора, за да покажат любимия си спортен отбор, а дори и да покажат нещо дълбоко и смислено, което се разбира само носещия го.

Татуировки за рамо

татуси за рамо

Мечките са повече от малки сладки играчки в магазините по целия свят. Индианските шамани са вярвали, че мечките са връзката с духовния свят и проведени множество ритуали в тяхна чест. В скандинавската култура бог Один е често изобразяван като мечка. Ранните хора са носели кожата и костите на мечките в убеждението, че това ще им позволи да поемат част от духовните и физическите сили на животното. Мечките са свързани с американските индианци, които разглеждат тези животни като велики войни, които показват невероятна сила, храброст в лицето на опозицията. Символиката на татуировка за рамо на мечка може да се разглежда като – сила, смелост, защита, майчинство, храброст, духовност и дълбока връзка с природата, власт, увереност, възкресение (заради дългият им зимен сън).

татуси за рамо

татуси за рамо

татуси за рамо

татуси за рамо

татуси за рамо

татуси за рамо

татуси за рамо

татуси-за-рамо

татуси-за-рамо

татуси-за-рамо

татуси-за-рамо

татуси-за-рамо