Halloween

Идеи за Хелоуин грим от модния подиум

idei za helouin grim za jeni

Модните подиуми са извор на оригиналност и креативна мисъл, а тези вдъхновения понякога идват от много дълбоки и тъмни места. При вече настъпилия нов сезон и всичките рецепти за тикви, които предварително започват да ни трупат, няма как да не се сетим и за Празника на Вси Свети в края на октомври. Четирите големи модни столици на света дишаха в артистично настроение – забавни или плашещи, дори странни и трудни да се забравят. Зрителите на модните ревюта за 2014 видяха и едни театрални гримове на горските духове, кръвножадни вампири и диви животни. Ако все още се търси готини Хелоуин грим идеи, почерпете вдъхновение директно от подиума.

Хелоуин грим

grim za helouin zaharno momiche

Захарно момиче на Yohji Yamamoto.

Ако сте решили да изглеждате като бонбонено момиче на Хелоуин, то гримът от миналогодишната колекция на Yohji Yamamoto пасва идеално на визията, която искате да постигнете. Порцеланово лице, бели вежди и напудрената коса веднага ще накара околните да си помислят за сладкиши поръсени с пудра захар.

goticheski grim za helouin

Готика от Mark Fast.

Една от класиките на Хелоуин са готическите костюми и гримове. Поднесено от Mark Fast тази визия е максимално тъма с черното червило, тъмните вежди и леките сенки на очите. За краен щрих можете да си разрошите гарваново черната (каква друга да е) коса.

Грим от модния подиум за Хелоуин

lesen grim za helouin

Животиснки духове от Vivienne Westwood Red Label.

Няма как да не очакваме нещо диво и екстравагантно от Вивиан Уестууд! Очакванията са оправдани! В шоуто за 2014 година моделите приличат на животни хванати в капан, от който се опитват да избягат. Определено една готина идея за грим за Хелоуин! Просто нарисувайте лицето си в бяло и направете пръски в червено и черно над него. За напълно зверски ефект, не забравяйте да разрошите косата си.

grim za helouin vampir za jeni

Вампирски устни от Thom Browne.

grim za helouin geisha

Гейша от Tsumori Chisato.

grim za helouin s kamuni

Кристални лица от Givanchy.

lesen grim za helouin

Екзотична птица от Chanel.

grim za helouin gorska nimfa

Горска нимфа от Vivienne Westwood.

lesen grim za helouin

Футуристичнен грим от Betsey Johnson.

grim za helouin

Бастракция от Comme des Garcons.

grim za helouin idei

От сънищата на Gareth Pugh.

geisha grim za helouin

Хелоуин гейши от бъдещето от Ground Zero.