Halloween

Грим за Хелоуин нимфа

grim za helouin nimfa

Когато стане въпрос за грим за Хелоуин, всеки би си направил асоциация със зловещо лице и неознаваем костюм. Обикновено на този празник се преобличаме и гримираме по необикновен начин, така че да станем трудно разпознаваеми. Ако успеем да внесем страх и ужас в обстановката мисията е изпълнена. Но не винаги преобразяванията са такива. Много креативно би било да се маскирате като нимфа или фея от някоя приказка. За дамите, които не харесват ужасяващите физиономии или вампири, сме приготвили една идея за гримиране като красива нимфа. Ето как да се преобразите.

Нужни продукти за направата на грим за Хелоуин нимфа

grim za helouin nimfa

Този грим за Хелоуин нимфа не е труден за правене, а след като се справите с упражнението ви гарантирано всички погледи да са върху вас. Пригответе си следните продукти за преобразяването.

1. Фон дьо тен или коректор

2. Молив за очи

3. База (основа) за гримирам

4. Сенки за очи в цветовете блестящо бяло, зелено, лилаво, индиго и розово

5. Златиста и черна очна линия

6. Черна спирала за очи

7. Изкуствени мигли

8. Златисти лепенки (като от снимката)

9. Тъмно червено или пурпурно червило или гланц за устни в такъв цвят

10. Четки за грим

11. Цветя за украсяване на коса

12. Хайлайтър

13. Прозрачен блясък за устни

14. Молив за устни

Стъпка по стъпка в направата на грим за Хелоуин нимфа

grim za helouin nimfa stupka po stupka

1. Както обикновено, началото на всеки грим се започва с нанасянето на база (основа) за грим. Тази процедура спомага за по-дългото задържане на грима на лицето ви. Способни сте да постигнете безупречни резултати с помощта на подходяща четка. Разнесете базата равномерно по цялото лице.

2. Очертайте веждите си с молив за очи, ако нямате молив за вежди. Цветът трябва да е възможно най-близък до истинския цвят на веждите ви.

3. Нанесете най-светлият цвят сенки за очи (белите) в ъгъла на очите си. Може да изберете бяло със сини оттенъци за по-интересни резултати. В непосредствена близост до този цвят нанесете блестящите синьо-зелени сенки. Сега е време за матово тъмно синьо-зелено до центъра на клепача ви. През цялото време можете да се ориентирате от снимките.

4. Нанесете матовите лилави сенки до външния V ъгъл на окото ви (там където е сгъвката на клепача). Внимателно смесете лилавото с индигото.

5. Нанесете бяла основа по дължината на долния ви клепач. Приложете лилави синки във вътрешния ъгъл на окото (отдолу). Сега използвайте тъмно лилавото към външната част на долния клепач.

6. С помощта на тънка четка нарисувайте тъмно сини линии във външната част на окото ви. Повторете същите движения с лилави, зелени и розови сенки за очи. Последните щрихи нанесете със златистата очна линия.

grim za helouin nimfa napravi si sam stupka po stupka

7. Нанесете внимателно черна очна линия възможно най-близо до линията на миглите ви. Време е за черната спирала и залепянето на изкуствените мигли за по-поразителен поглед.

8. С помощта на лепило залепете златистото фолио, което имате на разположение.

грим-за-хелоуин-нимфа

9. Очертайте устните си с молив за устни и нанесете от същия по целите устни (както е показано на снимката). Използвайте тъмно червеното червило или гланц, за да създадете омбре ефект. Нанесете бял прозрачен блясък в средата на устните, за създаване на обем и по-мразовито излъчване.

10. Подчертайте скулите си с бели блестящи сенки или хайлайтър.

grim za helouin nimfa

Вече сте почти готови със своя грим за Хелоуин нимфа. Остава само да прибавите няколко изкуствени цветя в косите си за по-автентично излъчване. Не забравяйте да облечете и подходящ за грима Хелоуин костюм.

Източник: Fashionisers.com