Halloween

Направи си сам декорация за Хелоуин

направи си сам декорация за хелоуин

napravi si sam dekoraciq za helouin

Никое парти не може да се нарече такова, ако няма подходящия за случая декор. Направи си сам декорация за Хелоуин, с която да отбележиш по забавен начин Вси светии в страховита и символична обстановка. Обмислете декорацията на терена, в който ще празнувате един от най-забавните празници, макар и откраднат от католиците. Използвайте краткия ни гид, който предлагаме, за да създадете място със страховит потенциал за своето парти. Разбира се, не забравяйте и да си подготвите тематични мъфини и коктейли за Хелоуин, с които да зарадвате своите гости.

Като начало, започваме с тиквата – как иначе?! Изрязаната тиква и сладкишите на клечка са най-популярният символ на празника. Хелоуин категорично не може да се отбележи без тях. Може да ги аранжирате заедно, като забодете няколко захарни близалки върху издълбаната тиква, а за разкош може да прокарате няколко желирани плодови ленти през единия горен отвор, символизиращ око. По този начин ще изглежда, че от там излизат червеи. Очарователно, нали?

Направи си сам декорация за Хелоуин – няколко идеи

napravi si sam dekoraciq za helouin s buket rozi, paqjini i paqci

Ето как едни цветя с паяжина могат да създадат усещане от романтичност към страховито отвращение. Ефектът се постига с използването на памучна вата и декоративен паяк. Този букет може да бъде централен върху всяка маса на едно добро Хелоуин парти.

napravi si sam dekoraciq za helouin s tikvi

Въображението не знае граници, особено когато става въпрос за направи си сам украса за Хелоуин. Включете и децата в изработването на украсата. Това много ще ги зарадва. Лесно ще се справят с превръщането на малка тиква в мумия, с помощта на малко бинт. За очи може да използвате готов чифт от стара играчка или да нарисувате с маркер или боя.

napravi si sam ukrasa za helouin

Черните матови чинии и чаши изглеждат изключително, ако ви трябва посуда за вашето Хелоуин парти. Лесно може да боядисате всяка стара чиния с черна матова боя, а след като изсъхнат ще се превърнат в страхотна част от аранжировката на масата.

napravi si sam ukrasa za helouin

Играта на „Лакомство или номер“ може да бъде забавна. В тези малки оранжеви торбички са скрити цветни бонбони. Те могат да бъдат използвани както за декорация върху масата, така и да бъдат предлагани на децата. И в двата случая си заслужава да ги изработите, отново с помощта на малчуганите – вашите верни помощници в забавните задачи. Те се правят лесно от парчета креп хартия и зелени плодови ленти, с които се завързват отгоре под формата на малка кесия.

dekoraciq za helouin napravi si sam

От метлата на вещицата могат да излязат желирани бели мишки и бонбони, напълно в настроението на Хелоуин. Правят се лесно от креп хартия, нарязана на ленти от двете външни страни и напълнени до половината с лакомства.