Halloween

Маникюр за Хелоуин – 22 страшни идеи

manikiur za helouin

manikiur za helouin

Маникюр за Хелоуин – 22 страшни идеи. Остава още малко време до празника и ако сте от хората, които се вълнуват и нямат търпение да се маскират, то сте попаднали на точното място, където да откриете много интересни и страшни идеи празника. Ако вече сте си избрали концепция за вашата визия – страшен Хелоуин грим или пък костюм, то нека да продължите страховитата тематика и върху ноктите си. Тук сме подбрали 22 идеи за маникюр за Хелоуин, с които няма как да не привлечете внимание и върху ръцете си. Преобладаващи са цветовете като черно, червено, оранжево, златисто и т.н. А декорациите върху ноктите могат да бъдат всички всевъзможни гадинки, духове, черепи и подобни.

Идеи за маникюр за Хелоуин

manikur za helouin v cherno i zlatisto

Много екстравагантно решение за страшен Хелоуин маникюр са изключително дългите нокти в черно със златиста змийска кожа за декорация. Заложете на форма стилето на ноктите за по-зловещ вид, напомнящ на злите кралици от детските анимации.

Страшен Хелоуин маникюр

 helouin manikur s cherep

Черепите са много характерни като декорация за маникюр за Хелоуин. С черен лак в комбинация с бял и череп напълно ще се слеете с духа на страховития празник. Можете да добавите и няколко пръстени с типични мотиви – например паяжина.

strashen manikur za helouin

Друг вариант за страшен маникюр за Хелоуин е тази идея с декорация с рисунки и текст. Основата е направена като обгорена хартия или поне на това ни прилича или пък камък. Нарисувани са скелет, очи, надгробна плоча, тиква, котел с отвара. Към всяка от рисунките е добавено и кратко обяснение. Крайният резултат безспорно е страховит. Разгледайте и останалите вдъхновения в идните снимки.

manikiur za helouin v cherno s dekoraciq rozi

helouin manikur

ideq za manikiur za helouin

manikiur za helouin v cherno

 

 

manikiur za helouin v cherno i zlatisto

ideq za helouin manikur

idei za helouin manikuri

manikiur za helouin

manikiur za helouin za ostri noskti s dekoraciq

manikur za helouin v cherno i cherveno za ostri nokti

idei za manikur za helouin

manikiur za helouin

mramoren manikur za helouin

strashen manikur za helouin

manikur za helouin za dulgi ostri nokti

manikiur za helouin

 

Inline
Inline