Halloween

Маникюр за Хелоуин – 22 страшни идеи

manikiur za helouin

manikiur za helouin

Маникюр за Хелоуин – 22 страшни идеи. Остава още малко време до празника и ако сте от хората, които се вълнуват и нямат търпение да се маскират, то сте попаднали на точното място, където да откриете много интересни и страшни идеи празника. Ако вече сте си избрали концепция за вашата визия – страшен Хелоуин грим или пък костюм, то нека да продължите страховитата тематика и върху ноктите си. Тук сме подбрали 22 идеи за маникюр за Хелоуин, с които няма как да не привлечете внимание и върху ръцете си. Преобладаващи са цветовете като черно, червено, оранжево, златисто и т.н. А декорациите върху ноктите могат да бъдат всички всевъзможни гадинки, духове, черепи и подобни.

Идеи за маникюр за Хелоуин

manikur za helouin v cherno i zlatisto

Много екстравагантно решение за страшен Хелоуин маникюр са изключително дългите нокти в черно със златиста змийска кожа за декорация. Заложете на форма стилето на ноктите за по-зловещ вид, напомнящ на злите кралици от детските анимации.

Страшен Хелоуин маникюр

 helouin manikur s cherep

Черепите са много характерни като декорация за маникюр за Хелоуин. С черен лак в комбинация с бял и череп напълно ще се слеете с духа на страховития празник. Можете да добавите и няколко пръстени с типични мотиви – например паяжина.

strashen manikur za helouin

Друг вариант за страшен маникюр за Хелоуин е тази идея с декорация с рисунки и текст. Основата е направена като обгорена хартия или поне на това ни прилича или пък камък. Нарисувани са скелет, очи, надгробна плоча, тиква, котел с отвара. Към всяка от рисунките е добавено и кратко обяснение. Крайният резултат безспорно е страховит. Разгледайте и останалите вдъхновения в идните снимки.

manikiur za helouin v cherno s dekoraciq rozi

helouin manikur

ideq za manikiur za helouin

manikiur za helouin v cherno

 

 

manikiur za helouin v cherno i zlatisto

ideq za helouin manikur

idei za helouin manikuri

manikiur za helouin

manikiur za helouin za ostri noskti s dekoraciq

manikur za helouin v cherno i cherveno za ostri nokti

idei za manikur za helouin

manikiur za helouin

mramoren manikur za helouin

strashen manikur za helouin

manikur za helouin za dulgi ostri nokti

manikiur za helouin