Koледа

Идеи за Коледна украса за всеки модерен дом

idei za koledna ukrasa

С наближаването на Коледа всяка зима започваме да търсим подходящите за Коледна украса идеи, които ще направят обстановката в дома ни по-празнична. Поканвайки магията на коледния дух под покрива на жилището си, ние не само ще отпразнуваме за поредна година Рождество Христово, но и ще спрем в забързаното ежедневие, за да помислим за всичко онова, което олицетворява един от най- светлите християнски празници. Ще прекараме повече време със семейството си, ще кажем на всеки приятел и роднина колко е важен и специален за нас, ще благодарим за нещата, които имаме в живота си.

Разбира се, зимните празници са и най-многобройните почивни дни, в които да намерим и време за себе си, време за изпращане на пожелания за Коледа върху весели картички, за опаковане на подаръци, за украсяване на елхата, за изработване на украси и декорации, за учене на нови стихотворения с децата, за обмисляне на рецепти за приготвянето на традиционната за Коледа трапеза и в очакване на Дядо Коледа.

Но преди да се чудим къде е Дядо Коледа и дали ще успее да подготви желания от нас подарък, намиращ се сред многото молби с писма, трябва да декорираме дома си с украса, за да създадем специална атмосфера. Концепциите за нея се променят с годините и с годините възможностите стават все повече. Претрупаната преди десетилетия Коледна декорация отстъпи място на по-семплите и изискани идеи за украса, които подхождат много повече на модерния интериорен дизайн в съвременните домове. Вижте колко стилно може да изглежда вашата украса за Коледа през тази година.

Идеи за Коледна украса

idei za vunshna koledna ukrasa

Вероятно ще ви хрумнат много идеи за украса за Коледа, така че в никакъв случай не се ограничавайте само до една стая. Когато приключите с всички помещения под покрива, продължете и навън. Градината и дворът също могат да станат по-приветливи, ако им обърнете малко внимание. Не е нужно да използвате скъпи играчки. Може да изработите Коледен венец от много евтини материали или да съберете купчина шишарки. Ако заложите на класическото червено като основен тон в украсата за откритите пространства, няма как да сгрешите.

idei za koledna ukrasa s koledni igrachki i girlqndi

Изчистеният интериорен дизайн на апартамент и ограничените пространства на съвременния дом предполагат към функционалност, дори когато става въпрос за идеи за Коледна декорация. Още по-ефектно би изглеждала тя, когато е поставена на неочаквано място и по необичаен начин.

idei za koledna ukrasa za masa

Независимо дали предпочитате семпла или претрупана украса за маса, не пропускайте да я направите за Коледа. Празничната трапеза, аранжирана с вкусна пита и нечетен брой месни в Бъдни вечер, събират около себе си всички роднини, за да посрещнат заедно Рождество Христово.

ideq za koledna ukrasa za kamina i elha

Украсената Коледна елха е неизменна част от всяка украса. Независимо дали е истинска или изкуствена, зелена или не, триизмерна или нарисувана, тя е непреходен символ, които макар да адаптира визията си към модерните изисквания, остава и до днес.

Още идеи за украса за Коледа

koledna ukrasa napravi si sam

koledna ukrasa s lampichki za detska staq

ideq za koledna ukrasa

lesna i evtina ukrasa za koleda

idei za lesna koledna ukrasa

idei za koledna ukrasa za hol

koledna ukrasa za prozorci

lesna ukrasa za koleda

idei za koledna ukrasa s bqla izkustvena elha
idei za koledna ukrasa

koledna ukrasa s lampichki

idei za koledna ukrasa

idei za koledna ukrasa

idei za koledna ukrasa na elha

lesna ukrasa za koleda

idei za koledna ukrasa

idei za koledna ukrasa na podaruci

 koledna ukrasa na podaruci