Halloween

Тиква за Хелоуин – символът на страховития празник

тиква за хелоуин

tikva za helouin

Издълбаването на тиква за Хелоуин е част от традицията на празника. Обикновено твърдите зеленчуци се превръщат в тиквени фенери, които приличат на глави – изрезки за очи, уста и нос. В тази статия сме подбрали за вас някои интересни начини, които може да използвате в декорацията на оранжевия зеленчук и да изработите една чудесна украса, малко по-различна от стандартната.

Тиква за Хелоуин – символът на страховития празник

idei za tikva za helouin

Хелоуин е най-големият есенен празник. Всичко, свързано с този сезон изглежда страхотно, но не толкова, колкото декорацията за зловещата нощ на 31-ви октомври. Оранжевите тикви са един от символите на този маскараден празник и не трябва да пропускате забавлението, което може да ви донесе преобразуването на зеленчука в смешна или страховита глава или тиквен фенер. Всяка година е хубаво да търсите нови идеи и да предизвиквате себе си с различни декорации. Ето, например, най-лесният вариант, ако нямате сили да изрежете тиквата, може лесно да използвате маркер, малък морков и аксесоари като слънчеви очила и шапка, за да си направите забавни тиквени глави за празнична украса на дома. Най-хубавото е, че този метод „работи“ безотказно върху тикви с различна големина и цвят. Всичко, от което се нуждаете е малко въображение и няколко тикви.

Още идеи за декорация на тикви за Хелоуин

idei za dekoraciq na tikva za helouin

След като вече имате ясна идея, може да използвате шаблон, за да направите декорацията върху тиквата по-лесно и бързо. Може да издълбаете лика на домашния си любимец или на любимия изпълнител – няма ограничения за фантазията ви, нали? Не забравяйте да оставите отвор, в който да поставите малка свещ, която ще превърне тиквата във фенер. Направете своята уникална декорация за Хелоуин с помощта на идеите, които сме подготвили в сайта на LAZARA за украса на интериора, страховити костюми, интересни идеи за Хелоуин грим, рецепти за сладки и коктейли.

tikva za helouin s risunki

Тиква за Хелоуин с образа на любимото ви куче.

kak da izdulbaem tikva za helouin

Ако домашния ви любимец е котка, издълбайте нейния образ върху тиквата за Хелоуин.

tikva za helouin s dekoraciq

Котка и мишка като тиквени фенери.

tikvi za helouin

Светещи тикви за Хелоуин.

idei za tikvi za helouin

Тиквен фенер с въртележка с кончета.

tikva za helouin

tikvi za helouin

kak se pravi tikva za helouin

izdulbana tikva za helouin

risunki za tikva za helouin

strashna tikva za helouin

tikva za helouin

tikva za helouin

tikva za helouin za deca

tikva za helouin

tikvi za helouin

tikva za helouin