helouin kostumi s cvetni peruki

Хелоуин костюми с цветни перуки. Как да изглеждате максимално автентично с перуки?

Това е годината на момичета, които успешно носят коси в цветовете на дъгата по най-уникалните и красиви начини. Тук сме закръглили до 20 нетрадиционни начини да включите малко цвят в своя Хелоуин костюм. Най-хубавото на Вси Светии е, че ни позволява да се превърнем в това, което не сме – в онзи митичен образ, който винаги сме искали да бъдем, а ярките цветове само ще ни помогнат да сме максимално автентични. Можете да сте поп арт картина с лилава коса или да се отдадете на червеното, за да се превъплътите в едни от най-съблазнителните героини някога.

Хелоуин костюми с цветни перуки

helouin kostum s cvetna peruka meduza gorgona

Горгоните са трите дъщери на морските чудовища Форкис и Кето като най-известната от тях е Медуза. Тя е най-малката дъщеря и единствената смъртна от сестрите. Горгона Медуза има женско лице и коси от змии, а погледът и превръщал всеки в камък. Според легендата тя искала да се състезава с богинята Атина по красота, заради това богинята превръща косите й в хидри. Зевс праща Персей за главата на Медуза като го предупреждава, че до сега никой не е успял да срази горгоната, тъй като погледът й вкаменява всичко живо. Въпреки това Персей тръгва на път да открие местонахождението на жената със змийските коси. Когато Персей с помощта на Хермес успява да обезглави Горгона Медуза, кръвта й паднала в Ливия и разпространила хиляди змии по тези земи, а друга капка кръв паднала в моретата и океаните и създала коралите.

helouin kostumi s cvetni peruki

Още едно митично създание, на което обаче този път се приписват изключителни вълшебни качества и невероятна красова. Еднорогът представлява бял кон със златист рог на челото или бледо син на лилава окраска и големи синкави криле. Еднорогът обитава гъстите гори и има способността да става невидим. Той е едно от най-впечатляващите създания на човешкото въображение. За преобразяването в еднорог за Хелоуин ще се нуждаете от цветна перука, рог и интересен грим.

Още идеи костюм с цветна перука за Хелоуин

cvetni peruki za helouin

helouin kostumi s cvetni peruki

helouin kostum s cvetna peruka
zelena peruka za helouin

lilavi peruki za helouin

helouin kostumi s cvetni peruki

helouin kostum s cvetni peruki

peruka za helouin

helouin peruka

lilava peruka za helouin

sinq peruka za helouin

ciklameno rozova peruka za helouin

cvetna peruka za helouin

helouin kostumi s cvetni peruki

helouin kostumi s cvetni peruki

helouin kostumi s cvetni peruki

peruka za helouin rusalka

peruka za elsa