beli koledni elhi

Напоследък все по-голяма популярност набират красиво украсените бели Коледни елхи. Нестандартни са, а цвета им го асоциираме с красиво навалялия сняг навън по време на Коледните празници. Придават някак по-различен уют. А и са чудесен фон за всякакви ярки играчки и декоративни предмети.

Коледа наближава и вълненията около декорацията на дома и дръвчето нарастват. Тези идеи за украса на бяла Коледна елха са повод отново да се позабавлявате със семейството и най-вече с децата. Малко от тях са способни да ви откажат да ви помогнат в това занимание. Преди да започнете накичването на дръвчето, изберете му подходящо място в дома. Препоръчваме ви да е близо до прозорец и далече от всякакви нагряващи уреди и камини.

Идеи за украса на бели Коледни елхи

ukrasa na bqla koledna elha

За да сте сигурни, че декорацията на вашата бяла елха ще бъде неотразима, захванете се с подрязването на излишните стърчащи клонки. Понякога има такива, които й пречат да “пази равновесие”. Отстранените можете да използвате също за украшение по мебели и всякакви повърхности. Поставете разноцветните лампички преди всички други предмети за окачване. По този начин, има по-голяма вероятност част от кабелите да бъдат покрити от гирляндите. Все пак, целим само крушките да се виждат, нали?

Организирайте добре играчките и украшенията, които трябва да окачите. Поставете им конец, разпределете ги по цветове и най-вече решете в каква тема да бъде декорацията на елхата ви. Може да бъде с едноцветни топки, например. Или да бъде с предмети в преливащи тонове. Идея е да съобразите основния цвят в декорацията с нюансите на стаята, в която се намира Коледната елха.

koledna ukrasa na bqla elha s zlatisti igrachki i girlqndi

Закачете първо най-големите Коледни играчки по елхата. Разпределете ги от средата нагоре равномерно наляво и надясно. По-малките фокусирайте на по-долните “етажи”. Естетически погледнато, по-големите предмети стоят по-красиво, когато са по-отдалечени от окото. Надяваме се да сме ви вдъхновили за новото декориране най-важния фокусен Коледен елемент, а именно – елхата. Весели празници!

bqla koledna elha s cherveni igrachki

ukrasqvane na bqla koledna elha

ukrasa na bqla elha s rozovi koledni igrachki

idei za ukrasa na beli koledni elhi

koledna bqla elha s zlatisti i sini igrachki

ukrasa na malka bqla elha

ukrasa na bqla elha s zlatisto i sinio

srebristo zlatiska ukrasa na bqla elha

idei za ukrasqvane na beli elhi

bqla elha s lampichki

malka bqla elha s lilavi koledni igrachki

bqla elha

bqla elha s rozovi koledni igrachki

bqla golqma elha

bqla elha ukrasena v lilavo i srebristo

ukrasa na bqla elha

ideq za ukrasa na bqla koledna elha

koledna ukrasa na bqla elha

ukrasa na bqla elha

ukrasa na bqla elha

ukrasa na golqma bqla koledna elha

ukrasa na malka bqla elha

ukrasa na bqla elha

idei za ukrasa na bqla elha