Koледа

Коледен подарък за жена

koleden podaruk za jena

koleden podaruk za jena

Коледен подарък за жена – как да я изненадаме?

Намирането на перфектния подарък за една жена може да бъде трудно. Някои жени обичат бижута, докато други дами са гурмани, които по-скоро биха се зарадвали на домашно приготвена храна, отколкото от една златна огърлица. Има момичета, които обичат най-новите джаджи, и други, които са по-приключенски настроени. С толкова много различни вкусови предпочитания, излиза, че няма установен съвършен дар и намирането му може да отнеме много време. За да ви помогнем да стесните обсега на вашето търсене, ние сме избрали пет от на най-добрите подаръци за жени. Независимо дали търсите малък знак на благодарност за вашия служител, вежлив подарък за майка ви или луксозен подарък за любимата, един от тези уникални Коледни подаръци ще й подхожда идеално.

Идеи за Коледен подарък за жена

koleden podaruk za jena

ПАРФЮМ

Парфюмът винаги може да зарадва една жена. Препоръчваме парфюмът Bright Crystal на Versace –  цветен парфюм, който е подходящ за през деня, както и с вечерно облекло. Той има нотки на божур, магнолия и лотос, с аромати на кехлибар и мускус. Това е елегантен аромат, който отговаря на жените от всички възрасти.

koleden podaruk za jena

ДАМСКА ЧАНТА

Голямата дамска чанта е подвижния помощен свят на жената. Тя побира вътре …. ами… всичко! Нужно или ненужно, женската дамска чанта има своята собствена Слънчева система, където дамското портмоне се явява ядрото й. Разберете от какъв точно модел тя има нужда или просто обърнете внимание на тези, които тя носи и я снабдете с нова, с която да се разхожда гордо.

koleden podaruk za jena

ЕЛЕК С КОСЪМ

Коледата трябва да е мека, пухкава и уютна. Искаме да намекнем, че всяка жена харесва да носи нещо меко, пухкаво и уютно. Заложете на нещо нестандартно и изненадайте любимата с кожен елек, в който да изглежда и да се чувства добре.

koleden podaruk za jena

КАШМИРЕН ШАЛ

Ако половинката ви не е фен на кожените облекла, то сме сигурни, че няма да има нищо против да добави още един шал в гардероба си. Новият шал е и нов живот за старите й визии. Пък и няма как да не се сети за вас, щом излезе в студа, загърната в меката прегръдка на кашмира.

koleden podaruk za jena

СПА процедура

Ако материалните неща не я вълнуват, то можете да я изненадате със СПА процедура в някой от добрите салони във вашия град. А защо не и цял един уикенд насаме, гарниран с всякакви глезотии след Коледните празници и преди Новогодишните шумотевици.