рокли за новогодишната нощ

Рокли за Новогодишната нощ – какво да облечем в навечерието на 2016-та?

Няма как да не се постараем да изглеждаме възхитително, за да омаем целия новогодишен късмет, в тази магическа нощ на 31-ви декември. Суетата ни достига до своята връхна точка и ние полагаме максимални средства и усилия да изглеждаме добре в този празничен ден. Последните покупки, организационните затрудения и Новата година са достатъчно голям и стресиращ повод и не е нужно допълнително да ги натоварваме с притеснения за избора на най-подходящата рокля. Ето няколко трика, с които да помогнем на тези от вас, които искат да изглеждат максимално бляскаво на Новогодишната вечер.

Рокли за Новогодишната нощ

рокли за новогодишната нощ

1. Направете си списък на магазините, които искате да посетите и бюджета, с който разполагате. 

Напишете също така коя е вашата предпочетена дължина на полата и каква искате да бъде дълбочината на деколтето. Искате къса стил бална рокля или дълга вечерна? Добре е, също така, да се замислите за цветовете, които ви отиват. За Нова година, обикновено е по-добре да заложите на “парти цветове” като златно, сребърно, лилаво и тъмно черно. Определете си и време за пазаруване. Подходящото време да си купите рокля е след Коледа, когато магазините обикновено не са толкова претъпкани. Най-добре е да се избегнат първите два дена веднага след Коледа.

рокли за новогодишната нощ

2. Изберете рокля, която ще бъде подходяща за всякакви новогодишни партита.

Добре е роклята ви да отговаря на събитието, на което ще присъствате. Ако ще сте на място, където ще има фойерверки, купете си наметало или стилен шал, за да го сложите за случаите, когато трябва да излезете навън. Ако знаете, че ще сте в затворено пространство, тогава най-вероятно няма да се нуждаете от подобни допълнения. Ако цялото събитие ще бъде на открито, рокля под коляното с ръкави и шапка ще бъде подходящ избор.

рокли за новогодишната нощ

3. Изберете си аксесоари

Панделки, пайети, бродерии, мъниста и всички подобни детайли изглеждат доста добре на роклите, обаче някои видове декорация са подходящи само за определени рокли. Дантелените аксесоари и бродерии са идеални за класическите вечерни рокли, докато панделките изглеждат по-добре на бухнали, разкроени рокли.

 

рокли за новогодишната нощ

рокли за новогодишната нощ

рокли за новогодишната нощ

рокли за новогодишната нощ

рокли за новогодишната нощ

рокли-за-новогодишната-нощ