Koледа

Какво говори Коледната украса за вашата личност

koledna ukrasa

koledna ukrasa

Знаете ли какво говори Коледната украса за вашата личност? Това дали сте безгрижен почитател на кича или перфекционист/ принцеса си личи по начина, по който декорирате дома си за празниците.

Някои предпочитат богата и натруфена декорация и направо прекаляват – с всичко и по много. Други харесват по-семпла Коледна украса, която няма да заеме много пространство или да наруши ежедневието им с наличието си. Може да разберете какво биха си помислили гостите ви или какво би решил самия дядо Коледа – дали сте били повече лоши, отколкото послушни от следващите редове, в които са описани различните варианти за празнична украса за Коледа.

Ето какво говори Коледната украса за вашата личност

koledna ukrasa

Ако предпочитате Коледни празници в селски стил….то вие сте традиционалист. Предпочитате естествените материали, зелените ароматни елхови клони и предимно червените декорации по Коледа. Вие почитате традицията на празника, приготвяте вечеря за семейството си и предпочитате да пиете бренди на люлеещ се стол пред горящата камина и да похапвате Коледен сладкиш късно вечерта.

koledna ukrasa

Ако предпочитате чудати Коледни куриози….вие сте нестандартна и иновативна личност и използвате празника като възможност, за да разгърнете модните си способности. Пеещите еленчета не биха ви развълнували, освен ако не са в реални размери. Сред наличните интересни мебели ще подредите на различни височини елементи като вретеновидни Коледни елхи, напръскани в черно, хартиени фенери и купчина подаръци, поставени на гърба на голям жираф – защото вие ще притежавате жираф, естествено.

koledna ukrasa

Ако обожавате светлините и отблясъците….то ви сте класна и стилна личност, която предпочита да бъде заобиколена от блясък. Една показна и екстравагантна Коледна декорация от шикозни блещукащи и металически отблясъци, маркиращи като светещи точки монохромния ви дом, изглежда чудесно. Изисканите плата и коктейли са абсолютно допълнение към трапезата ви.

koledna ukrasa

Ако оценявате по-високо украсата, която е разположена ниско….вероятно имате по-дръзко отношение към Коледните празници. Не разбирате защо е нужно домът ви да се преобразява и предпочитате нещата около вас да са семпли и не толкова надценени. За вас няма нищо по-ужасно от огромна елха, която да създаде неразбория. Любителите на скандинавският стил биха предпочели малка Коледна украса от елхови клонки с няколко орнамента.

koledna ukrasa

Ако Коледния венец е много важен за вас….това означава, че сте гостоприемна личност, която обича да посреща роднини и близки приятели за Коледните празници. Вие имате огромен, уханен и впечатляващ венец на входната врата и сте подготвили много празнични вкусотии и напитки, с които да почерпите всеки, дошъл в дома ви.

koledna ukrasa

Ако предпочитате ръчно изработените елементи в украсата….вероятно сте горд родител на сръчно дете, което обича да изработва с ръцете си неща, които ще ви зарадват. Независимо дали това са играчки за елхата от хартия, гирлянди от филц или конци, рисунка на Рудолф, или писмо до дядо Коледа. От друга страна, вероятно самите вие или половинката ви обича да изработва с лекота различни декоративни предмети, което говори за сръчност, търпеливост и въображение.

koledna ukrasa

Ако харесвате кичозната Коледна украса….вие сте забавна и безгрижна личност, която обича спонтанността и едва ли има някакви планове, докато не дойде Коледа. Използвате възможността, за да декорирате дома си различно по време на зимните празници с всевъзможни неща, които сте колекционирали по време на пътуванията си. Повече пайети, повече блясък, повече цвят – също както говори украсата ви, и вие не приемате Коледа твърде на сериозно и я използвате като повод за още забавления с приятели.

koledna ukrasa

Ако предпочитате момичешко розово дори и за Коледна украса….вие сте романтична и чиста душа. Вероятно имате бяла или розова елха и нежна декорация. Гордеете се с вида на дома си, всяка дрънкулка виси перфектно над подаръците, увити в пастелни цветове и дантелени панделки. Гостите могат да се очакват и същата момичешки прецизност във вашата празнична трапеза и коктейли с шампанско, поръсени с блестящ магически прах.

koledna ukrasa

Ако имате впечатляваща външна Коледна украса….това означава, че обичате да бъдете в центъра на вниманието. Отделяте много време в грижи за градината и двора си – повече, отколкото на интериора в дома си. Обичате да разговаряте със съседите си и не се плашите от досадни посещения. Възприемате Коледа като изразителен повод да покажете тайната си мания да поставите повече Коледни светлини и да привлечете погледите от всички наоколо.