Koледа

Коледна украса в последния момент

koledna ukrasa

koledna ukrasa

Идеи за Коледна украса в последния момент. Имате твърде зает график и все излизате твърде късно от офиса, а докато стигнете у дома сте твърде изтощени, за да се заразите с Коледния дух. Решили сте тази година да не украсявате, тъй като и без това не прекарвате толкова време вкъщи, но с наближаването на Коледните празници, желанието да почуствате и вие преповдигнатото настроение, с което са обхванати приятелите и близките ви. Така или иначе, 25 декември наближава и много от нас имат внезапен порив да окичат домашните пространства. Ако пък в последната минута се окаже, че ще трябва да сте домакин на Коледно парти, то със сигурност ще трябва да измислите нещо бързо и лесно, за да украсите дома си. По-долу ще намерите няколко лесни идеи за Коледна украса в последния момент, които можете бързо да нахвърлите и да ви остане достатъчно време, за да приготвите всичко до перфектност.

Коледна украса в последния момент

koledna ukrasa

Ако не сте решили да слагате елха тази година, но все пак се прокрадват някакви подобни Коледни идеи в главата ви, можете да се позовете на първоначалния си план и вместо елха, да вземете розмариново малко живо дръвче. Украсете го или да го с малки ангелчета и снежинки и добавете малко светлинки към него. Но и да го оставите без украса, то така или иначе ще докара доза Коледно настроение в дома. Независимо дали купувате малко вечнозелено растение или Коледна елха, увийте долната му базова част в зебло за по-земен вид. Семпло, но стилно! Някои базари за Коледни елхи или магазините за домашни потреби може да ви позволят да вземете паднал на земята клон и да го внесете у дома като част от декорацията. Вместо едно голямо кичозно дърво, опитайте с малко иглолистна зеленина, като я сложите във ваза с вода.

koledna ukrasa

Ако обичате приготвяте и похапвате празнични лакомства, следващите дизайнерски идеи ще ви вдъхновят за Коледна украса в последния момент, защото са в границата между храна и декор. Прекарайте време с близките си хора, като организирате готварска вечер и се заемете със създаването на натруфени Коледни къщи, които после да позиционирате в средата на масата!

Идеи за Коледна украса в последния момент

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

koledna ukrasa

 

Inline
Inline