novogodishna ukrasa

Празничната новогодишна украса създава настроение и тържественост. Може да се сбогувате със старата година и да посрещнете новата с весело парти на ваш терен и впечатляващ декор наоколо. Независимо дали обзавеждането в дома ви е традиционно или предпочитате да обитавате не толкова уютен, колкото стилен и модерен дом, има подходящи  новогодишни украси за всеки интериорен дизайн. Ето защо подбрахме разнообразни идеи за новогодишна украса за дома – общ декор, украса за маса, малки и големи детайли където пожелаете. Посрещнете бляскавата новогодишната нощ като украсите дома си с помощта на някоя от тези ефектни предложения, които ще създадат магическа обстановка под всеки покрив.

Идеи за празнична новогодишна украса

praznichna novogodishna ukrasa

Нова година е време за наздравици с шампанско в приятната компания на близки и приятели. Ако нямате много място, където да посрещнете всичките си гости на трапезата, може да позиционирате импровизиран бар, където всеки от тях може да си вземе питие и да се почерпи с нещо вкусно за хапване, а останалата част от помещението да остане свободна зона за танци. Не пропускайте възможността да добавите празничност в това кътче, което ще бъде една от най-горещите точки за вечерта и поставете по-семпла или по-пищна празнична украса около него. Блестящите пигменти, бялото, златното и сребърното са винаги добро решение за този повод.

novogodishna ukrasa za masa

Ако обмисляте да подготвите новогодишна трапеза с определено индивидуално място за отбраните си гости, обмислете специално новогодишно меню според вкусовите предпочитания на присъстващите. Поднесете топла баница с новогодишни късмети за всички. Свежата новогодишна салата винаги е добра идея за начало, а след това може да продължите с местни и постни новогодишни ястия, с които да задоволите апетита на поканените на вашата вечеря. Разбира се хубавата покривка, салфетките и свещите са задължителен елемент от всяка новогодишна украса за маса.

novogodishna ukrasa na mufini

Новогодишна украса може да има не само върху масата като цяло, но и върху отделните елементи върху нея.  Ако не планирате да сервирате новогодишна торта, може да заложите на любимите на всички мъфини, които също да бъдат украсени в тон с празника. Погледнете колко семпло и ефектно десертче като това може да се получи с впечатляващ елемент с часовник като декорация.

novogodishna ukrasa s shampansko

Независимо какви новогодишни рецепти ще изберете за менюто, има нещо, което си остава задължително като традиция за посрещането на всяка Нова година и това е наздравицата с чаша шампанско, последвана от искрено новогодишно пожелание. Обикновените бутилки могат да се превърнат в част от украсата, ако ги декорирате по такъв бляскав начин. Всяка обикновена стъклена чаша за шампанско може да изглежда по-празнично за новогодишната нощ с малко украса.

novogodishna ukrasa s baloni i brokat

И на последно място не забравяйте и за себе си като част от празничната обстановка. Подгответе си красива рокля, новогодишен маникюр и стилна прическа, за да се чувствате и изглеждате добре. Наздраве и Честита Нова Година!

novogodishni idei za ukrasa

idei za ukrasa za nova godina

idei za novogodishna ukrasa

ukrasa za masa za nova godina

novogodishna ukrasa

ukrasa novogodishna idei

praznichni idei za novogodishna ukrasa za masa

novogodishna ukrasa s shampansko

novogodishna ukrasa napravi si sam

novogodishna ukrasa za masa

ideq za ukrasa za nova godina

ideq za novogodishna ukrasa

novogodishna ukrasa idei

novogodishna ukrasa praznichna

novogodishna ukrasa za masata

novogodishna ukrasa za masa

ukrasa za nova godina za masa