градинско парти

Дворът във всяка една къща може да се превърне в страхотно място за градинско парти, ако знаете как да го декорирате. Красивият екстериор е възможен, но за целта ви препоръчваме да разгледате снимките, които сме подбрали, за да получите доза вдъхновение. Ако и вие обожавате срещите с приятели на открито по всякакви поводи, със сигурност няма да имате търпение да приготвите следващата забава след като видите колко очарователна обстановка може да се създаде с няколко букета цветя и хубави питиета.

Идея за декорация на градинско парти

градинско парти

Можете да се сдобиете с подобен екстериор за градинско парти във всеки един сезон, стига да имате закрита площ, където да се спасите от по-хладните дни и нощи. Относно цветята, по всяко време на годината има красиви растения, които можете да използвате. Добавете и питиета по ваш вкус, както и подходяща храна към тях и прекарването ви ще е повече от приятно. А сезонните плодове са винаги добре дошли на масата.

Как да направите интересно градинско парти?

градинско парти

За да излъчва абсолютно добро настроение, в украсата на едно градинско парти трябва да има освен цветя, няколко предмета, които да символизират персоналността на гостите и домакинята. Идея е да организирате някоя малка игра за забавление на пораснали момичета, с която да повишите градуса на настроението. А ако искате да се сближите още повече и всички да сте домакини, а не само една от вас, предложете на приятелките си да участват активно в декорацията и организирането на менюто. Един малък тийм билдинг (team building). Биха могли да се получат много забавни моменти, докато организирате собственото си градинско парти. А и ще сте сигурни, че менюто, атмосферата и всичко останало ще се хареса на всички вас, защото ще сте го обсъдили и всяка ще е подпомогнала нещата да се случат. Отпуснете се в приятната обстановка сред любимите си приятелки и се забавлявайте.

градинско парти

градинско парти

градинско парти

градинско парти

градинско парти

градинско парти

градинско парти

градинско парти

градинско парти

градинско парти