iubilei

Свежа идея за празнуване на летен юбилей на плажа в бохо стил.

Ако търсите интересни и оригинални начини, по които да организирате тематично празненство, Рожден ден, годеж, сватба, годишнина, бебешко парти и т.н. в сайта на LAZARA може да намерите вдъхновяващи идеи за всеки повод. Ето и поредната от тях, която ще ви предложи нещо колкото приятно и лежерно, толкова весело и празнично. Независимо дали ставате на 20 или на 50, морето ще си остане предпочитана дестинация за вас и едва ли ще намерите по-подходящо място за честване на кръглата си годишнина през лятото от плажа – особено, ако гостите, които ще поканите са малко на брой.

Юбилей на плажа в бохемски стил

iubilei

Най-примамливото на бохо стила си остава непринудената обстановка и удобството, към което предразполага. Ако и вие се чувствате със свободен дух и предпочитате да избягвате клишетата, ето една чудесна алтернатива на ресторант или домашна обстановка, която определено ще ви допадне повече, а вероятно и на гостите ви. И освен, че ще се насладите на соления въздух и морския бриз, може да вземете и домашния си любимец. Посрещането на залеза край брега на морето е нещо неописуемо красиво, което ще имате възможността на усетите, докато духате свещичките и си пожелавате сбъдването на съкровено желание.

iubilei

Добре би било да ситуирате мястото, на което ще празнувате своя юбилей на плажа в бохемски стил на тихо място. Ще трябва и предварително да подготвите “сцената”, като постелете достатъчно одеала върху пясъка, за да има място за всеки от гостите. Менюто трябва да съдържа предимно хапки, плодове и разхладителни напитки. Подгответе ниска маса, бродирана покривка, стъклени чаши, които няма да се обърнат от вятъра и цветя, разбира се. Няколко ароматни свещи и декоративни възглавнички ще внесат допълнително романтика.

iubilei

Една палатка е нещо напълно в бохо стил. Освен специално място за рожденника, тя може да се използва и като символ за поставка на тортата.

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

iubilei

източник снимки:greenweddingshoes.com