Свети Валентин

Изненада за Свети Валентин според зодията

iзненада за Свети Валентин според зодията

Знаете ли каква изненада за Свети Валентин според зодията да изберете за своята половинка? Може да спечелите сърцето на любимия човек, ако знаете тайните му предпочитания. Астрологът Хайди Дамари разкрива как да насочите стрелите на Купидон във ваша полза така, че да уцелят точно в сърцето обекта на вашите чувства.

Определено не е лесно да се избере перфектният подарък за гаджето, особено ако сте от скоро заедно. Опасността да му поднесете нещо с надежда, че ще му хареса, а да се окаже, че е разочарован от избора ви е доста възможна на практика. Застраховайте се предварително, като проучите какви са предпочитанията на представителите от всяка зодия.

Каква изненада за Свети Валентин според зодията да изберете?

ОВЕН

Родените под астрологичният знак на зодия Овен са уверени, импулсивен и смели. Направете им въздействие с изразителен разговор. Перфектната романтична среща с тях е съпроводена с автентични, пикантни ястия, последвани от салса танци и напитки. Подходящите подаръци за Свети Валентин за мъжете зодия Овен биха били карта за членство в спортен или фитнес клуб, билети за любима група или къмпинг оборудване.

ТЕЛЕЦ

Мъжете от зодия Телец са нежни, скромни и тихи. Една хумористична, безгрижна нагласа към тях ще ви спечели точки.  Идеалната романтична среща с тях би била в рустик кухня с непретенциозна обстановка, последвано от сирене, вино, шоколад и нежни прегръдки. Най-подходящият подарък за мъж зодия Телец би бил кошница с кулинарни изкушения, ароматни свещи, пикник набор или готварска книга.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са приказливи, церебрални и спонтанни. Хуморът, остроумието и комуникацията са ключът към всеки мъж зодия Близнаци.  Перфектната романтична среща с любимият би била с японски тепаняки или тапас с музика на живо, които ще го погъделичкат, сервирани на масата. Перфектният подарък за Свети Валентин за него би бил сатирична книга, електронни кръстословици, голям ръчно изплетен шал от кашмирена вълна ( пашмина) или фънки аксесоар.

РАК
Раците са чувствителни, сантиментални и семейно-ориентирани. Родените под знака на зодия Рак оценяват високо искреността и надеждността в партньора си. Романтична среща за Свети Валентин с тях е с домашно приготвена храна или вечеря в старомоден, уютен ресторант. Идеалните подаръци за мъже от този знак са антична фото рамка, CD. декоративно килимче или куче с потекло.

ЛЪВ

Страстен, игрив и пищен, мъжът зодия Лъв обича щедростта на духа и да бъде обожаван! Перфектната романтична среща за него би била във  VIP стил вечеря в самостоятелна стая, последвана от напитки в ексклузивен бар. Перфектният  подарък за Свети Валентин за него би бил мозаечно огледало, дрънкулка с негов монограм, билети за опера или драматична китка от паунови пера.

ДЕВА

Аналитичен, готов и скромен, мъжът зодия Дева би наградил вашата точност, елегантност и автентичност. Ресторант с безупречно обслужване и меню за дегустация би било идеалното място за него за романтична среща на Свети Валентин. Подходящ подарък за случая би бил шик чанта, екзотичен чай или стилна бутилка за вода от неръждаема стомана.

ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни са харизматични и общителни. Впечатляват ги стилното поведение и непринудените маниери. Романтична среща за Свети Валентин с тях е в най-новият модерен ресторант,  последвана от коктейл в шикозен бар. Идеалните подаръци за мъже от този знак са : пеперуда с винтидж рамка, необичайно арт изкуство за стена, парфюм или свещ.

СКОРПИОН

Напрегнати, загадъчни и магнетични, представителите на зодия Скорпион са трудни за впечатляване, така че просто действайте по естествен път. Романтична вечеря  в италиански ресторант, последвана от джаз на живо и мартини е удачен избор за Свети Валентин за тях. Идеалните подаръци за мъже от този знак са : привлекателна бельо, трилъри с престъпност или мистерии, античен шах, ароматизирани масажни масла и настолни игри.

СТРЕЛЕЦ

Мъжете от зодия Стрелец са оптимистични, свободомислещи и вдъхновяващи. Усилете интереса им с разкази за пътуване. На Свети Валентин ще си прекарат романтично в обстановка с екзотична северноафриканска или хималайска кухня и чуждестранен филм.  Най-подходящият подарък за мъж Стрелец би бил : уроци за спускане с въже, глобус или необичайна карта на света, или вносен таджин.

КОЗИРОГ

Сложните, земни представители на зодия Козирог се  възхищават на добри обноски и извратено чувство за хумор. Вечеря в качествен ресторант с изискана атмосфера и безупречно обслужване за Свети Валентин би ги зарадвала. Биха се впечатлили от ретро подаръци  – от копчета за ръкавели до радио, елегантен ключодържател или масло от трюфел.

ВОДОЛЕЙ

Независими, виждащи нещата в перспектива и странни – такива са мъжете от зодия Водолей. Те се възхищават от индивидуалност и сила на характера. На Свети Валентин ще им допадне романтично наблюдаване на падащи звезди в небето, последвано от вечеря в ресторант и посещение в комедиен клуб или театър.

РИБИ

Рибите са артистични, нежни и интуитивни. Те обичат добротата и игривото разположение на духа в партньорите си. За Свети Валентин може да ги заведете на романтичен пикник по изгрев слънце, последван от прегръдки на дивана и филм. Ще се зарадват на подарък като уникален кристал или аквариум.