kartichki za velikden

Великден е чудесен християнски празник, отразяващ нашата вяра в доброто и във Възкресението на Божия син. Време на мир, духовност и светлина! Също така време, в което да поздравим любимите си хора с картички за Великден. За целта направихме доста предложения, които да бъдат чудесен вариант и алтернатива за онлайн поздрав. Някои от тези картички за Великден са с пожелания, а други просто гласят “Христос Воскресе!” Изберете най-удачния за вас текст и поздравете с него близките, колегите и приятелите си във Фейсбук, Инстаграм и останалите социални мрежи или им изпратете картичка за Великден чрез имейл.

Картички за Великден

kartichki za velikden

Традиция на Великден е да се боядисват яйца – повечето червени, символ на Христовата кръв. С всяка година се чудим как да разнообразим Великденските яйца и как да ги направим по интересни. В сайта ни има доста креативни и интересни идеи, с които ще направите едни много красиви Великденски яйца. Освен тези красиви картички за Великден с пожелания, LAZARA ви предлага и рецепти за козунак, великденски сладки, декорации и много други. Любим празник не само на нас от екипа, а и на малките деца, които с голяма радост и желание помагат в боядисването и декорирането на яйцата. Направете и тях част от Великден – те обожават всички празници, а радостта им е направо благодат. Колкото и да изцапат в боядисването, емоцията, която ще изпитат и те, и вие, ще се помни с години.

Картички за Великден с пожелания

kartichki za velikden s pojelaniq

Друг вид картички за Великден са тези на малчуганите, които изработват самички в детската градина. Децата проявяват въображение и го изразяват чрез рисуване и творене. На родителите им става много приятно когато детето им е направило и донесло вкъщи ръчно направена картичка за Великден. Искрено се надяваме и нашия труд върху тези картички с пожелания за Великден да ви допадне!

kartichki za vuzkresenie hristovo

kartichki za velikden s pojelaniq

kartichka za vuzkresenie hristovo

kartichka za velikden s pojelanie

velikdenski kartichki s pojelanie

velikdenski kartichki s pojelaniq

velikdenska kartichka s pojelanie

velikdenski kartichki s pojelanie

velikdenski kartichki s pojelaniq

kartichki s pojelenie za velikden

kartichka s pojelenie za velikden

kartichki s pojeleniq za velikden

kartichki s pojelenie za vuzkresenie hristovo

kartichki s pojelenie za velikden

kartichki za velikden

velikdenski kartichki

kartichka s pojelanie za velikden

kartichki s pojeleniq za velikden

kartichki s pojelenie za hristos voskrese

kartichki s pojelenie za velikden