tapeti

Наличието на тапети в дома е лесен начин да се прибави доза уют. Разнообразието от десени и текстури позволява да се поставят различни видове  тапети за спалня, за коридор, за детската стая, за трапезария, за кухня, както и тапети за баня. Тяхното покритие успява да прикрие несъвършенствата и вдлъбнатините върху стените, като го облича в красиви и приятни за окото шарки. Различният интериорен дизайн във всяко помещение предполага различни цветови решения.

Широкият спектър от стилове –  от модерни и геометрични до традиционни и фото тапети, предоставят възможност всяка стая от дома да се възползва от хартиеното им покритие.

Тапети за стена

 tapeti

Като че ли нищо не може да се сравни с ослепителните модели тапети върху стените, които предоставят сцена, върху която да се разгърне цялата атмосфера в помещението. Изборът на тапети за трапезария изисква да се подберат подходящи цветове, които съвпадат с цялостния дизайн на стаята. Изчистеният интериорен дизайн позволява по- пъстри в цветово отношение комбинации, както и по-едри щампи. Смелите и големи фигури върху стените обикновено са предпочитани само върху една или две от стените. Серия от няколко панела с тапети също е интересен вариант.

Тапети за дома

 tapeti

В тази стая са съчетани тапети и ламперия. Съчетанието е подходящо за стаи с модерен интериорен дизайн с традиционни елементи в него. Хората, които прекарват времето си там имат възможност да разговарят, да се хранят и да се наслаждават на интересните стени, които ги заобикалят.

tapeti

Ефектните тапети за трапезария на снимката позволяват наличието на по-семпли мебели за обзавеждане в помещението. Фокусната точка в стаята е тази стена и не е необходимо нищо повече, за да не изглежда разхвърляно и претрупано. Тази идея ще се хареса на всички, които не разполагат със скъпи или красиви мебели.

tapeti

Все по-популярни през последните години стават непромокаемите и влагоустойчиви тапети за баня. Фигуралните дизайни могат да създадат неочакван артистичен пейзаж в помещението. Обстановката дори предразполага към поставяне на картина в банята или на голямо огледало с красива рамка.

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

 tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

tapeti

 

 

източник : decoist.com