Идеи за мебели от палети за градината и дома

 

mebeli ot paleti

Идеята да си направиш сам мебели от палети покори редица хора по цял свят преди време. От една страна това е забавно начинание, в което се изисква доза креативност и сръчност. От друга пък, отнема малък бюджет и спестява големи разходи от закупуването на готови мебели, независимо дали са вътрешно или за външно пространство. Сами можете да си направите функционален диван от палети, спалня, масичка за кафе и т.н. А ето и малко идеи, които да ви дадат насоки и вдъхновение за това.

Идеи за мебели от палети за градината и дома

mebeli ot paleti leglo

Легло от палети тип люлка – подобен проект не изисква много материали, а същевременно изглежда много добре и буди желание веднага да си полегнеш и релаксираш. Най-важният елемент несъмнено е здравината и стабилността на това легло от дървени палети, трябва въжетата да бъдат изключително добре захванати, за да не се озовете на земята докато спокойно си спите. Едва ли искате подобно изживяване, така че се погрижете да премахнете този възможен вариант и излишен евентуален стрес.

mebeli ot paleti divan

Диван от палети – ако търсите нещо практично, което не изисква и голям бюджет, то този вариант няма как да не ви допадне. Налице има необходимите функционалност и чар, които са достатъчни за вашия хол или външно място за отдих, където да поставите дивана от палети. Добавете само меки възглавници за нужния комфорт.

spalnq ot evro paleti

Спалня от палети – тук ще са ви необходими повече материали, време и сръчност, но това не бива да ви отказва, разбира се! За направата на подобна спалня е най-добре да потърсите готови DIY проекти в Интернет, които имат точни размери и последователни стъпки.

mebeli ot paleti

Рафт за баня от палети – ако търсите вариант, който да комбинира рафт за тоалетни принадлежности и закачалки, на които да поставяте хавлиите, то това е нашето предложение, с което сме сигурни, че ще зарадвате вашата любима съпруга.

mebeli ot paleti napravi si sam

Закачалка за барбекю прибори от палети – ако всеки път докато правите барбекю се чудите къде да си оставите приборите, то подобна дъска от палети с няколко закачалки би ви свършила чудесна работа. Може да си добавите надпис, който да ви насърчава да станете мастър шеф на барбекюто, а ако вече сте такъв, защо пък да не стои като лична грамота.

mebeli ot paleti kushta za kuche

Къща за кучета от палети – несъмнено вашият домашен любимец много ще се зарадва на такава къщичка. Добавете само мека възглавничка и по желание забавен надпис.

kokosharnik ot paleti

Кокошарник от палети – и като стана дума за домашни животни, то и кокошките на село също могат да имат хубава и модерна къщичка.

mebeli ot paleti divan liulka

Люлка от палети – повечето деца обожават да се люлеят, така че помислете и за тях, а ние възрастните с намигване знаем, че все един път и на вас ще ви дойде желанието да се върнете назад в годините и да седнете на люлката на дървото.

Вижте още на какви идеи попаднахме за мебели от палети:

mebeli ot paleti

masa ot evro paleti

mebeli ot paleti

mebeli ot paleti

mebeli ot paleti

mebeli ot paleti

mebeli ot paleti

mebeli ot paleti

mebeli ot evro paleti

mebeli ot paleti detska peika

mebeli ot paleti

mebeli ot paleti shezlongi

mebeli ot paleti

mebeli ot paleti