декор на модерна баня интериор обзавеждане идеи

Придайте доза свежо излъчване на мокрото си помещение с една от тези идеи за декор на модерна баня. Идеален начин за постигане на изчистено и съвременно излъчване е като обзаведете банята си в бяло. Мраморът е на почит за постигане на ефектен и впечатляващ резултат. Ако искате да обновите визията на банята си и да добавите стил в нея, без тя да изглежда строго, подходящ и лесен начин е да добавите растения и семпли осветителни тела.

Семпъл декор на модерна баня

декор на-модерна баня интериор идеи

В днешно време визията на банята е от особено значение, за това сме приготвили няколко снимки с декор на модерна баня. В това помещение отпускаме духа и тялото си по особен начин. Обстановката и интериорното обзавеждане правят релаксирането ни във ваната по-ефективно. След обновяването, резултатът ще е красива и свежа баня, която ще говори сама за себе си. Някои от следващите идеи за модерна баня можете спокойно да съчетаете с апартамент  с интериорен дизайн в подобен стил.

Декор на модерна баня с релаксираща атмосфера сред растения

декор на модерна баня интериор обзавеждане идеи

Един от най-лесните начини да добавите стил и свежест в декор на модерна баня е чрез добавянето на растения. Изберете такива, които са влаголюбиви и спокойната атмосфера ще ви е “в кърпа вързана”. Ако търсите забавен начин да аранжирате цветята си, може да сложите саксиите в плетена кошница, например. Ако банята ви е малка и не искате да запълните цялото пространство с малки саксии, заложете на едно високо растение, разположено в най-отдалечения от входа ъгъл. Бонус в този подход е визуалното издължаване на помещението.

декор на-модерна баня интериор бяло и черно

Можете да постигнете декор на модерна баня и ако я приближите до минималистичния стил в интериорния дизайн. Но той е характерен с много лъскави плоскости. Често монохромната визия е на лице. Ако не сте любители на този тип излъчване, подходящо е да заложите на земните и естествени материали в декорирането. Освен плетени кошници, можете да прибавите и дървени високи статуетки на пода. Съобразете ги така, че да са възможно най-отдалечени от душ кабината. Ако банята ви е голяма и душ кабината е плътно затворена от пода до тавана, няма да имате проблеми с намокрянето на декоративните елементи. Още идеи ще видите в снимките по-долу.

декор на модерна баня интериор бяло

Декор на модерна баня в минималистичен стил в бяло и сиво

декор на модерна баня интериор черно и бяло

 Декор на модерна баня с вана 

декор модерна баня интериор вана

 Декор на модерна баня в бежово и бяло с вана

декор модерна баня интериор бяло вана

 Монохромен интериорен дизайн на модерна баня 

декор модерна баня интериор черно вана

 Декор на модерна баня

декор на модерна баня интериор обзавеждане идеи

декор модерна баня интериор обзавеждане идеи

декор модерна баня интериор бяло

декор модерна баня интериор мрамор

декор модерна баня интериор обзавеждане

декор модерна баня интериор черно и бяло

декор модерна баня интериор мрамор

декор модерна баня  идеи

декор модерна баня интериор идеи

декор на модерна баня мрамор вана

декор модерна баня интериор бяло и черно

декор модерна баня интериор бяло